Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (13)

plakát

Šťastné pondělí (2016) (pořad) 

A já se na těch dvacet minut koukám rád. Politická satira tady prostě chybí a toto je dělané na základech klasických satirických formátů, viz John Oliver, a daří se. Nekecá se jen tak, zdrojuje se. A to se sakra počítá. Zároveň mám velmi v oblibě sebereflexi mistra Šídla co do logopedických self-narážek. Kdo si umí udělat prdel ze sebe, má můj respekt!

plakát

Circle: Uzavřený kruh (2017) odpad!

Proč něco takového se vůbec točí? Odpad, odpad a nic než odpad.... Scénář o ničem... herecky naprosto ploché...

plakát

Mlha v srpnu (2016) 

Extremne silny pribeh... dle pravdive story... a to ja rad

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Za mě výborný seriál. A musím zkrátka konstatovat, že Sobota je v této poloze překvapivě vynikající. Víc takových rolí pro Luďka aneb blbců bylo dost. A hráči/herci? Charaktery dokonale rozdané a zahrané. Vetchý perlí ač občas přehrává. Prostě Houslice rulez!

plakát

Kosmo (2016) (seriál) 

Baldachýn ve své nejlepší formě:)

plakát

Povětří (2015) 

Vzhledem k tomu, že jsem u toho pracoval a jelo mi to na pozadí, v zasadě se to dalo. Vyloženě sednout si a sledovat to, to by asi nebylo ono. Ale já tyhle postapokalyptické věci mohu. Fakt je, že Lemova Měsíční noc je o tři třídy výše.

plakát

Wilsonov (2015) 

Ale jo. Jako ptákovina na jeden večer, výborný. Nesmí se k tomu holt přistupovat jako k něčemu hlubšímu. Ano, občas z toho je cítit vizuální inspirace Andersonem, ale výtvarně jsme vždy uměli, tak proč to neprodat:) Některé vtípky ušly, některé méně. Absurdní humor mi je vlastní, takže já se bavil:)

plakát

Ash vs Evil Dead (2015) (seriál) 

Je to on. Ash, tak jak ho známe. Trochu poseroutka, ale když přijde na věc, masakrózní mašina co démony a zlouny dává jedním tahem motorovkou. Pro milovníky Evil Dead - must watch:)

plakát

Vyjednavač (1998) 

Tenhle film prostě miluji. A to především kvůli Spaceymu a Jacksonovi. Jejich dialogy, to je perla nad perlu. Ano, sem tam je to přitažené, ale baví. Prostě baví. A to i po dvacáté:)