Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (12)

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Ohromné zklamání. Bohužel J.J. Abrams, ano ten, co nám zkazil Star Trek, tak dostal šanci podělat i Star Wars a...? Podařilo se mu to. Naprostá kopie originální trilogie, která je "okořeněná" o politickou korektnost - hlavní hrdinové jsou žena a černoch. Tzv. Yoda a Ben Kenobi jsou také ženy a všeobecně je to spíš přehlídka multikulturalismu, což mi dost vadí vzhledem k tomu, že dnes je dost vyhrocená doba. Když opominu rasu a pohlaví, tak mi dost vadí oba hrdinové z několika důvodů. Finn, přeprogramovaný Stormtrooper se podělá hned při první akci. Rázem se z něho po letech gumování hlavy stane největší správňák a klaďák, který tu galaxii prostě musí zachránit! Rey, holka, která viděla jen poušť a nic víc je skvělá pilotka a zároveň přebornice v boji s laserovým mečem! Opravdu trapnost... K tomu si musíte přičíst, že hned od začátku už vlastně víte, co se stane ve zbytku filmu a máte zaručeno, že se budete nudit. 1x * za Marka Hamilla a 1x * za hudbu od Johna Williamse. Tak snad to vyjde jindy...

plakát

Malý princ (2015) 

Nemohu říct nic. Poměrně neutrální film, který neurazí, ale taky moc nenadchne :)

plakát

Vánoční Kameňák (2015) odpad!

Ještě jsem to tu o žádném filmu nenapsal, ale tohle je sračka. Vymývač mozků, kterej by neměli pouštět ani vězňům na Guantanamu...

plakát

Čtyři dohody (2013) (divadelní záznam) 

Naprosto fenomenální záležitost, která je schopna změnit člověku život v podání Jaroslava Duška. Rozhodně doporučuji zajít na živé představení. Jaroslav Dušek má velké charisma a dokáže opravdu člověka obohatit svými myšlenkami a názory, které umí podat vtipně a výstižně!

plakát

V hlavě (2015) 

Nebudu zde vypisovat dlouhé komentáře o tom, jak je film skvělej a úžasnej (fakt je!), ale kdo na něm nebyl v kině, tak doporučuji zajít. Myslím si, že kdo viděl film bude brát i svoje emoce trochu jinak... :)

plakát

Mission: Impossible - Národ grázlů (2015) 

Ufff! Nevěřím, že to skončilo! Tom Cruise musel přesvědčit číňany z Alibaby, aby mu do tohohle překombinovaného a k smrti ubíjejícího filmu narvali pár doláčů. Začnu asi tím, že film Tomík opět stojí proti té nejhorší a nejzlejší organizaci a opět je na vše sám. Tedy úplně ne, Simon Pegg a ten tlustej černoch mu pomáhají. Nemůžu zapomenout na Hawke... teda Jeremyho Rennera a v neposlední řadě na neustále přebíhající konkubínu - sakra, nevím ani, jak se jmenuje, takže tu ženskou. Poté, co se vše posere přichází 20548123 zvratů a všechny NEČEKANĚ Tom očekával! Hlavního záporáka nebudu ani zmiňovat. Teda ok, byl blonďatej a rád dává šance lidem, co ho zklamou (viz konkubína). Asi to radši shrnu, protože mi prsty píšou jen slova, které nekorespondují s pravidly tohoto webu. Do kina nechoďte! Počkejte si na DVD za 29 Kč ve výprodeji v trafice, protože to je reálná hodnota tohoto filmu.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Já nevím! Obávám se, že všichni zúčastnění byli na drogách, když to točili. Bylo zde víc WTF momentů, než v Jurském Světě a to je co říct. Abych to rychle shrnul... pokud si chcete jít do kina zdřímnout, tak doporučuji, pokud hledáte zábavu, tak zde ji nenajdete. 1* za Emilii Clarke a 1* za Arnolda. Jinak totální odpad.

plakát

Mimoni (2015) 

Upřímně? Trailer by stačil... Vše podstatné nám v něm totiž již tvůrci ukázali...

plakát

Méďa 2 (2015) 

Méďu jsem vyhlížel jako na smilování boží! Bohužel jsem odcházel trochu zklamaný. Celkově byl film vtipný a ústřední dvojka doplňovaná Amandou "Glum" Seyfried vcelku fungovala, tak mi tam vůbec neseděla Tedova manželka :( Je škoda, že tato dvojice nemá volný příběh alá chlast, drogy a chlebíčky, protože zásobu vtipů na to rozhodně má! :) Abych nezdržoval... Pro fanoušky je to bomba i když zbytečně moc dlouhá. Běžný divák (chlap) to může použít jako vhodný prostředek, jak dostat ženu k sobě do postele... se dívat na film :)