Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (14)

plakát

Matroš (2015) 

Je to trochu naivní, ale dá se na to koukat.

plakát

Mr. Robot (2015) (seriál) 

Schizofrenie ještě nikdy nebyla zábavnější.

plakát

Válečná generace (2013) (seriál) 

Skvělý válečný snímek ukazující i druhou stranu zákopů a to, že tam byli taky normální lidi a , že všichni nebyli stejný jak fuhrer. O to jak je film libovej je vtipnější jak všichni, kterých se film mohl jen okrajově dotknout kolem sebe kopou. Šilink zahrál oskarově.

plakát

Gambler (2008) 

Reynolds působí někdy až k smíchu, jak se snaží o hraní. Bret Harrison je sympaťák. Jinak film provází klasická pokerová klišé.

plakát

Úsvit planety opic (2014) 

O proti zrození rozhodně zklamání. Celý se to vleklo hrozně pomalu, kvůli tomu bylo spousta času bědovat nad obsazením a příběhem. Nuda.

plakát

71 (2014) 

Jeden se těší na kvalitní vojenskou akci a místo toho dostane film, který za slovo válečný spíše schovává to, že se jedná o relativně nudný thriller. Zabijte vojína Hooka není nikterak zázračné dílo, to že se tam objeví pár kluků v uniformě a se zbraněmi z toho ještě nedělá válečný film.

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Žijeme v době seriálové revoluce a tohle je další famózní příklad toho jak by seriálové drama mělo vypadat.

plakát

Dítě číslo 44 (2015) 

Ať už jsem od filmu čekal cokoliv, tohle to rozhodně nebylo. Na drsné sovětské Rusko se koukal jedna radost, až jsem při jeho sledování málem zapomněl, že film první čtvrthodinu nedával žádný smysl. V momentě kdy začal děj nabírat nějaký směr se ukázalo, že se jedná o naprosto dementní směr, kterým se filmaři vydali už nespočetněkrát. Dokonce si neodpustili ani klasický final fight, který se vždycky odehrává stejně a vždycky stejně končí. S ruským přízvukem některé dialogy zněli směšně, celý to někdy působilo hrozně retardovaně, když se zjizvený Hom Tardy pokoušel tvářit vážně. Na tu cikánku z Sherlocka se taky nekoukalo dvakrát nejlíp. Zbytek celkem šel. Na závěr jen dodám meh.

plakát

Lucy (2014) 

Dobře, byla to naprostá, smysl nedávající, chujovina, ale zas tak hrozný, aby si to zasloužilo odpad to taky nebylo, ne? Však po technické stránce to vůbec nebylo špatné. Na Skarletku by se taky dalo koukat kdyby občas použila i nějaký ten mimický sval. Občasné excesy vedlejších postav se dají v klidu přehlédnout.

plakát

Elfen Lied (2004) (seriál) odpad!

Infantilní telenovela, která se snaží zaujmout nerdské masturbátory plnou dávkou nahoty a násilí. Pokud by jediným cílem byli tyto dva body, tvůrci by si mohli odnést plných pět hvězd, pokud se ovšem podíváme na zápletku seriálu, mezilidské vztahy, dialogy nebo scénář, tak se seriál řití do vážných problémů. Chtěl jsem dát, alespoň hvězdu za konec a docela fajn animaci, ale ve finále jsem se nedonutil ani to udělat.