Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Naprostá pecka! Čekal jsem, že to bude dobrý film, ale toto mě úplně oddělalo. S jistotou můžu říct, že to je jedno z nejlepších pokračování všech dob, původní Top gun překonal ve všech ohledech a rozvinul dějové linky tím nejlepším možným způsobem. Tom Cruise je prostě borec a já mu to žeru i s navijákem. Pochybuju, že letos uvidím něco lepšího, to znamená jediné, že tu máme film roku! Pro mě teda určitě a Avatar se může jít vycpat...

plakát

Star Trek: Podivné nové světy - Podivné nové světy (2022) (epizoda) 

Konečně mám pocit, že se dívám na Star Trek. Po trapném Discovery a zklamání z druhé série Picarda, jsem nečekal, že ještě uvidím něco, co bude vzdáleneně připomínat staré dobré TNG. Posádka je celkem fajn, kapitán Pike a Spock se povedli, zbytek ženská posádka plus jeden transgender je asi v dnešní době norma pro každý seriál. Pilot se povedl, jestli to pojede ve stejném duchu, tak budu spokojený.

plakát

Castlevania - Finále (2021) (epizoda) 

Ultimátní Masterpiece. Myslel jsem, že nic nepřekoná finále minulé řady, ale tenhle díl posouvá úroveň ještě o několik levelů výš. Má to jedinou chybu, že to trvá jenom půl hodiny. 100% bez debat.

plakát

Castlevania - Season 3 (2020) (série) 

Byl jsem odhodlaný dát třetí sérií 4 hvězdy, protože chvílemi se děj docela vlekl. Říkal jsem si, že by sérii slušelo zkrátit o pár dílů, ale potom jsem došel k devátém dílu, tak dávám opět 5 hvězd. To je úplně geniální epizoda, nemám slov, skvělá akce, hudba, no prostě to se musí vidět. Jsem moc zvědavý, co si na mě autoři přichystali ve 4. sérii.

plakát

One Punch Man (2015) (seriál) 

Zrovna jsem dokoukal poslední díl a tento klenot bych shrnul do čtyř slov...geniální,nadčasové,úžasné a skvělé...musím se přiznat,že po prvním díle mi One punch man připadal trochu divný,ale od druhého dílu,jsem tomu propadl a poslední díl je absolutně kulervoucí nářez...finálový 12.díl bych hodnotil tak na deset hvězdiček :D doufám,že bude druhá série,neboť toto anime má obrovský potenciál a byla by věčná škoda nepokračovat..