Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Jurský svět: Zánik říše (2018) 

Škoda, takové nadšení jako po prvním Jurském světě se nedostavilo. Zánik říše je dobré pokračování, kde o akci a dinosauří řev rozhodně není nouze. Dokonce až tak, že po těch dvou hodinách jsem byla ráda za ticho po opuštění sálu. Jelikož jsem se schválně vyhýbala trailerům, jak jen to šlo (díky za to!), tak jsem byla celkem překvapená, když se děj po nějaké půlhodince zlomil a příběh se začal odehrávat úplně jinde. Neříkám, že to bylo špatně, přeci jen Isla Nublar už toho nemá moc co nabídnout. Trošku mě zklamaly scény, které jako by jely podle jednoho vzorce - nastane problém -> přijde a vše zachrání Chris Pratt. Chris Pratt má problém -> vše zachrání Blue. A pokud už ani Blue nepomůže, pak přijde na řadu starý dobrý T-Rex. I tak mi některé scény s Chrisem přišly až moc, přeci jen nebyl to Tomb Raider, kde se očekává, že Lara přežije úplně vše. Na druhou stranu, nechybí tam humor, akční scény ani napětí. Prostě fajn popcornový dinosauří film, který by si, dle mého, zasloužil být v červeném hodnocení.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Tak od Hobita jsem čekala daleko více... Myslela jsem, že to bude super podívaná se skvělým příběhem. Bylo to sice hezky natočené a dobře se na to kouká, nicméně příběh žádný a v polovině jsem se dívala, kdy už bude konec... Hrozně dlouhý a nekonečný film v podstatě o ničem.

plakát

Padesát odstínů černé (2016) 

Taková průměrná parodie od které jsem možná čekala trochu více, ale naopak příliš nezklame. Některé vtípky byly velmi povedené, že jsem se fakt od plic smála, ale bylo tam dost částí, kde to bylo dost přehnané a ani to nebylo vtipné. Celkově bych to ale hodnotila spíše pozitivně a pokud si chcete zajít do kina jen tak se odreagovat a chvílemi i zasmát, doporučuji

plakát

Pixely (2015) 

Na film jsem šla celkem bez očekávání jelikož jsem na tento film slyšela spíše negativní ohlasy. Pixely mě ale mile překvapily, byl to fajný koukatelný film u kterého čas rychle plynul. I jsem se zasmála vtipným hláškám a narážkám. Opravdu si ale neumím představit Jennifer Aniston (která původně měla hrát místo Michelle Monaghan) jako nějakou armádní specialistku na zbraně. Co mě celkem naštvalo, bylo to, že Adama Sandlera nedaboval Saša Rašilov na kterého jsem si už zvykla a to celkem dost naštve, ale i na to jsem si po chvíli zvykla. Celkově byl dobře zpracovaný a zhlédnutí ve 3D v kině rozhodně nelituju.

plakát

Velmi nebezpečné známosti (1999) 

Na tento film jsem se podívala až teď, i když je už nějakých 15 let starý, když jsem na něj viděla upoutávku v televizi. Ze začátku na mě působil jako nějaká oplzlá komedie, nevěděla jsem, že to má být drama. Ale čím déle jsem se na film dívala, tím více mě začal bavit. Psychika postav byla skvělá, stejně tak jako tam byly vidět propracované vztahy mezi postavami. Ale musím říct, že jsem se v tom občas ztrácela. Herci odvedli výbornou práci, film byl propracovaný, i když musím říct, že tam možná mohlo být více scén, protože film měl opravdu nečekaný a rychlý konec.

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Pro mě jednoznačně nejlepší sitcom všech dob! :-)

plakát

Dort (2014) 

Jennifer Aniston výborně zvládla roli v tomto dramatu. Její psychickou i fyzickou bolest jsem jí opravdu věřila. Claire je vlastně celý film jen taková tajemná, nemá zájem o nic. To vše se zhorší ještě potom, kdy přijde o svou kamarádku ze sezení. Film působí velmi depresivně i smutně zároveň, ale takový je i děj a scénář tohohle filmu. Co bych asi vytkla je zdlouhavost filmu. Celou dobu se neděje vlastně nic. Jen to, jak nám Jennifer ukazuje jak trpí. Žádné napětí, nic. Jen pořád ten samý a utrápený život Claire, která už nemá pro co žít. Avšak takový je děj tohoto filmu a tak to pravděpodobně mělo být, na mě to však bylo už celkem nudné a zdlouhavé a po hodině a půl jsem byla ráda, že to mám za sebou. Jak se dalo předpokládat, tak i konec byl řekněme nemasný a neslaný, v podstatě se žádným pořádným závěr. Jen se to vlastně tak utlo. Ale opravdu klobouk dolů za fantastický herecký výkon Jennifer.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Další film, který stojí za to vidět. Tento film jako pokračování Trona z roku 82 rozhodně nezklamal a potěší rozhodně milovníky techniky. Je to zkrátka něco úplně jiného, než na co jsme zvyklí u akčních filmů či sci-fi. Opravdu film o dokonalosti filmového umění a designu. Film je slast pro oči i uši. Ze začátky takový akčnější, ale pomalejší rozjezd, ale poté co se Flynn dostane do onoho gridu, je 125 minut na co koukat. Opravdu dvouhodinová fascinující podívaná. Film doporučuji zejména v IMAXU.