Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Obsahy (29)

Pucca

Pucca (2006) (seriál)

Příběhy se odehrávají ve vesničce Sugga, kde se Pucca snaží zaujmout hezkého ninju Garu. Garu by ale raději bojoval proti zlým ninjům, Pucca ho však na každém kroku pronásleduje a snaží se o polibek.

Vašek Nešika a Šikulka Šikovná

Vašek Nešika a Šikulka Šikovná (1998) (TV film)

Ctibor Šatlava, sběratel pověr, povídek a bájí, vypráví o dávných čarodějných dobách, kdy žila čarodějnice Čarymúra. Bratři Martin, Tomáš a Vašek Nešikové se přou, zda něco umí, nebo vůbec nic. Vašek tvrdí, že nic neumí a bratra přirovnává k Čarymúře, ta se probudí a jejich spor vyslechne. Vašek je bratry vyhnán a čarodějnice se mu chce pomstít. Najednou znova zaslechne své jméno, zloději Lívacour a Kopejtko, kteří jí již jednou okradli, kradou zas a ona je vytrestá. Jedhono dne se u nich objeví Vašek, protože ho chtějí vyučit zlodějem, vytrestá je znova. Stane se Vašek zlodějem, nebo ho zachrání Fanynka, dcera Kopejtka? Jak to s nima skončí?

Kapitán Flamingo

Kapitán Flamingo (2006) (seriál)

Kreslený příběh o malém chlapci, který za pomoci své věrné kamarádky Alžběty ochraňuje malé děti před všemožnými nástrahami života.

Galactik Football

Galactik Football (2006) (seriál)

Clamp s Aarchem sestavili fotbalový tým Show kid. Členové týmu jsou: D'Jok, Micro-ice, Rocket, Tia, Mei, Thran a Ahito. Společně bojují o vítězství v cupu. K tomu jim dopomůže znovu nalezený dech.

Dobryňa Nikitič a tříhlavý drak

Dobryňa Nikitič a tříhlavý drak (2006)

Animovaná ruská pohádka vypráví o udatném bohatýrovi Dobryňovi a jeho učedníkovi Gorynyčovi, kteří se vypravili zachránit učedníkovu milou princeznu. Princeznu unesl drak, protože si odmítala vzít svého nápadníka. Celou cestu putovali na velbloudovi a nakonec jim pomohl i jejich kamarád, tříhlavý drak.

Komisař Moulin

Komisař Moulin (1976) (seriál)

I když je starší, vždy si ví rady s jakýmkoli zločincem. Je postrachem francozského zločinu. Gangstry snadno dopadá na své krásné červené motorce, před kterou není úniku. Český divák má Moulina spojeného s hlasem pana Moravce.

S Club 7 v L.A.

S Club 7 v L.A. (2000) (seriál)

Několik epizod seriálu o anglické hudební skupině S Club 7 nás provede jejich zážitky, úspěchy a neúspěchy spojenými s cestou do L.A. Uspějí a stanou se z nich světové hvězdy?

Kojak

Kojak (1973) (seriál)

Kojak je už postarším policejním poručíkem. Díky svému humoru a touze po spravedlnosti úspěšně, přes chápání svých nadřízených, bojuje proti zločinu.

Zločiny z vášně

Zločiny z vášně (2005) (TV film)

Příběh nás seznamuje s plánem jedné velmi záhadné dvojice. Jerry je po obžalování svou spolupracovnicí Rebecou ze sexuálního obtěžování propuštěn z práce. Podá však na svého zaměstnavatele žalobu. Díky tomu, že jeho právník nalezne na účtu Rebeci špinavé informace, dohodnou se mimosoudně a Jerry získá 10 mil. dolarů. Ukazuje se, že Jerry s Rebecou jsou milenci. Nakonec je vše ale úplně jinak a Jerry v jejich plánu objevuje velmi zásadní chybu.

H2O: Stačí přidat vodu

H2O: Stačí přidat vodu (2006) (seriál)

Seriál, jehož hlavní hrdinky jsou tři obyčejné a krásné slečny Emma, Rikki a Cleo. Jednoho dne se jim stane něco zvláštního, magického - v tajemné laguně na neméně tajemném ostrově Mako. Když se druhý den probudí, po prvním kontaktu s vodou zjistí, že jsou mořské panny. Nedílnou součástí seriálu je jejich věrný a vědou posedlý kamarád Lewis, který jako jediný zná jejich tajemství.

Life with Bonnie

Life with Bonnie (2002) (seriál)

Krátký amrický komediální sitcom, který nás zavádí do každodenních rodinných i pracovních trablů hrdinky Bonnie.

Petr Pan a piráti

Petr Pan a piráti (1990) (seriál)

Několikadílná série o Petrovi Panovi a jeho kamarádech, které naučil lítat. Společně se vypraví do Země Nezemě, kde ale narazí na zlého kapitána Hooka.

Pat a Mat - Kabriolet

Pat a Mat - Kabriolet (1993) (epizoda)

Pat a Mat se chystají na výlet, jenže v tom zahřmí! Chtějí si zatáhnout střechu, ale nedaří se jim. Proto Mat přinese pomůcku, s kterou střechu urve. Pat a Mat si ale vědí rady za každé situace, místo střechy postaví stan a chtějí naučit auto létat.

Big Ben - Smrt v pivovaru

Big Ben - Smrt v pivovaru (1997) (epizoda)

V tomto díle řeší Ben s kolegyní Sabrinou smrt ženicha před svatbou. Je to tragédie, tím větší, že k smrti došlo za záhadných okolností. Vše se odehrává v pivovaru. Má snad smrt souvislost s dědictvím pivovaru?

Princezna Fantaghiró 2

Princezna Fantaghiró 2 (1992) (TV film)

Fantaghiró a Rumualdo připravují své manželství. Temná čarodějnice je ale zhnusena jejich oddanou a hlubokou láskou a zajme jejího otce. To jí ovšem nestačí a začaruje Rumualda aby miloval ji a měla ho jen pro sebe. Fantaghiró však pomáhá Bílá čarodějnice.

Big Ben - Smrt na turné

Big Ben - Smrt na turné (1997) (epizoda)

Ben se vypraví na představení, ve kterém hraje jeho sestra Hana. Záhy však zjistí, že v rekvizitě pistole nejsou slepé, ale pravé náboje. Spolu s ostatními diváky se stává svědkem vraždy. Podaří se mu zjistit motiv a dopadnout pachatele?

Derren Brown: Magie a manipulace mysli

Derren Brown: Magie a manipulace mysli (2004) (pořad)

Derren dokáže užásné věci s lildskou myslí, dokáže uhádnout co se vám honí hlavou, na co myslíte, dokáže s člověkem manipulovat a dokáže číst lidem myšlenky. Svými kousky udivuje tisíce diváku. Na začátku každé epizody čeká na diváka test.

Big Ben - Malování s Vincentem

Big Ben - Malování s Vincentem (2003) (epizoda)

Díl pod názvem Malování s Vincentem nás zavádí za malířem Vincentem, který ubytoval u Bennovo matky své studenty, ale už za ně nezaplatil. Benova matka se rozhodne osobně navštívit Vincenta, který ji nabídne hodinu malování. Ona neodmítá a právě v té době se stane neštěstí, byla to vražda?

Populární mechanika pro děti

Populární mechanika pro děti (1997) (seriál)

Seriál se snaží dětem vysvětlit, proč právě zkoumané věci fungují tak, jak je všichni znají. Děti se spolu s moderátorskou dvojicí můžou podívat například na palubu letadla, do mrakodrapu, zoo, ale můžou vidět i práci policie a dalších záchranných sborů. Ale moderátoři dokáží snadno vysvětlit i elektrický proud a mnoho dalšího.

Tak málo času

Tak málo času (2001) (seriál)

Hlavními hrdinkamii tohoto seriálu jsou dospívající dvojčata (Mary-Kate a Ashley Olsen), která řeší své každodenní pubertální problémy.

Reklama