Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Chappie (2015) 

Vizuálně působí film na jedničku, ale ten příběh? Měli k dispozici roboty a Hugh Jackmana a vymysleli tohle? Dvě hvezdy jsou opravdu jen za efekty apod., jinak rozhodně nedoporučuji.

plakát

Focus (2015) 

Rád bych napsal, že se jedná o naprosto pohodový odlehčený film, ale je v něm několik dost vypjatých momentů, při kterých se vám může zvednout tep. V celku se ale jedná o pohodový film ve stylu Dannyho parťáků, který skončí dřív než jsem čekal. Za mě hvězda navíc za Willa Smithe.

plakát

Žraločí invaze (2012) 

Zpracování odpovída Apokalypse v Holywoodu, Mlze nebo dalším podobným "uzavřená parta lidí snažící se uniknout pohromě" filmům. Žraločí invaze bohužel nenabízí moc ke koukání. Zápletka představující žraloky mezi regály obchodního domu moc nezaujme, stejně tak předkládaný vztah mezi hlavním hrdinou a jeho "bývalou" přítelkyní. Film však má nějaké světlé momenty, za shlédnutí ovšem nestojí.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Název naprosto vystihuje průběh filmu. Neskutečně bláznivá jízda, při které se pořád něco děje. Někdo film označuje za film roku. Mně film svým akčním obsahem velice bavil, ale k dokonalosti mi přeci jen něco chybělo. Rozhodně se u něj ale nudit nebudete.

plakát

Ant-Man (2015) 

Nový (pro mne) neznámý hrdina s pochybnou superschopností? Před shlédnutím jsem měl značné obavy, že budu z kina odcházet neuspokojen. Opak byl ale pravdou a film mě velice bavil. Místy se sice tváří vážněji, ale v tom okamžiku někdo nahodí vtipnou hlášku, která situaci perfektně odlehčí. K dokonalosti mi sice něco chybělo, ale jako akční komedie - výborné.

plakát

Hacker (2015) odpad!

Film neskutečně nudí, nudí a zase nudí. Stačila mi půlka, déle jsem to nevydržel. Je možné, že druhá půlka může být výborná, ale kdo to má s takovým filmem, který se vás první hodinu snaží umučit, vydržet, když existuje hromada lepších!

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Film se tváří ze začátku jako obyčejné krimi až do jisté chvíle v kostele. V ten moment mě ohromě překvapil, stejně jako Kick-Ass. Výborná "parodie" starých bondovek. Jasný plný počet.