Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (569)

plakát

Kmeny - Skinheads (2015) (epizoda) 

Celkem roztomilé. Komplikovaná kultura, jednoduší lidi. A zpomalené záběry jsou sice fajn, ale tolik?

plakát

Kmeny - Rainbow (2015) (epizoda) 

Nebýt toho objímacího vola, uvažoval bych snad i nad plným počtem. Ale místo rainbow louky si radši zajedu na Trutnoff.

plakát

Kmeny - Motorkáři (2015) (epizoda) 

Ze sedla harleje smradit pilným vesničankám v neděli pod oknem a čmuchat co vaří k obědu. To je život.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Nepamatuju, zda mě vůbec někdy film s takovou stopáží připoutal k obrazovce. Svižný děj se sympatickým obsazením a vtipné momenty. Díky téhle kombinaci bych si to dal z fleku znovu.

plakát

John Wick (2014) 

Tak jako John rád sází kulky mezi oči, a že jich bylo, tak film hodnotím úplně stejně. Přesně mezi. V akčních vodách tohoto stylu u mě pořád vede Shoot 'Em Up. Wick si pomstu nevychutnává, což je škoda.

plakát

Lucy (2014) 

Škoda té nezdravé vážnosti. Se začátkem na lehčí notě jsem si myslel, že se film v podobném duchu ponese až do konce. Bohužel přišel Scarlettin kamenný výraz a o úleťáckém závěru se snad nebudu ani zmiňovat. Ale jako oddechovka OK.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Přišlo mi, že závěrečné dva díly ztratily dech. Nakupilo se tam nějak moc jmen. Ale jinak perfektní. Duo Woody Matthew brilantní a hlavně McConaughey s jeho komentářem je přímo magický.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Knižní předlohu jsem nedočetl, ale film je jí dost věrný. Sic ne tak dopodrobna, ale to by už asi spadal do jiného žánru. Musím ocenit humor, který se proplétá především první polovinou. A když se začne hrát na hrubší notu, je to.. vlastně ještě vtipnější. Takže celkem prča. K závěru celkem utahané. Finiš mě vzhledem k vyprodanému sálu vůbec nepřekvapil. Při vstupu k pokladně mě mocný odér voňavek málem srazil k zemi. Hlavně dámy určitě příští rok ocení první část druhého dílu.

plakát

Méďa (2012) 

Film jako celkový, ale hlavně první polovina, mě dost bavil. U některých momentů jsem se křenil i nahlas, což se mi nestalo už sakra dlouho. Škoda slabého, i když slaďoučkého, finále.

plakát

Babadook (2014) 

Výborně zpracované, dobře zahrané. Škoda jen toho závěru, ale mám podezření, že autor tím chtěl říct něco, co jsem nepochopil. Příště radši moc neexperimentovat.