Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (992)

plakát

...a bude hůř (2007) 

Ta knížka by vydala na celej seriál :) film jsem viděl dřív a knížku jsem pak přečet asi milionkrát a je jasný, že je lepší, ale rozhodně tím dílo pana Nikolaeva nezatracuju..naopak. Atmosféru vystihl dobře a hlavně (ne)herci jsou vybraní na jedničku. Hlavně Špína je úplně libovej :)) jen je škoda, že se jednotlivé postavy nedočkaly většího prostoru..jak říkám - chtělo by to rozjet na ploše pěti šesti dílů a myslím že úspěch by byl zaručen. Fakt je to hustý a podobně undergroundovej film v tuzemských končinách nenajdete..doporučuju!

plakát

Japonská mafie (1974) 

Film noir ve spolupráci s válečným veteránstvím v konjunkci japonské Yakuzy..extrovní míchačka od šikovného režiséra Sydney Pollacka. Ten chlap to prostě umí. finální masakr je boží. Škoda, že tenhle film v televizi asi vůbec neznaj..

plakát

Profesionálové (1966) 

Skvělej western s Lee Marvinem..celou dobu mě to bavilo, ale říkal jsem si, jo, je to dobrý, ale úplná pecka to taky neni...až překvapivej konec to dorovnal na pět hvězd, protože takovej zvrat jsem fakt nečekal...fakt mam rád, když se ve filmu přihodí něco, co fakt nečekam :)

plakát

Bizarní jídla (2006) (seriál) 

Hmmmm...takovej pořad už jsem dávno chtěl vidět..a heleme se! On existuje :)) Andrew Zimmern řere v různých koutech světa místní speciality a někdy jsou to opravdu šílený žvance. Ale nezajímalo by vás jak chutná takovej losí čumák? Rozhodně zajímavý..

plakát

Obchod na korze (1965) 

Obchodu na Korze jsem se dlouho úspěšně vyhybal, až mi to nedalo a norálně jsem do toho šel..to hodnocení bylo natolik vysoké, že mě to prostě donutilo a já se po zkončení už jenom fackoval, že jsem se k fillmu neodhodlal o pár let dřív..opravdu výborné drama s dokonalým hereckým výkonem pana Kronera. Ten mě tady skutečně uhranul, hlavně ten konec je fascinující. Nezapomenutelný film!

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Uffff...vyšlo to. Školní sraz je důstojnej následovník pricičkovské série a zrovna u téhle jsem rád, že tomu tak je, protože za ty roky co nás baví si takhle úspěšný díl zaslouží. Chlapi se nám vůbec nezměnili (Stifler samořejmě zase válí), což je dobře, film si jede v podobným duchu jako před lety a já se královsky bavil. Jen tak dál.

plakát

Pěst legendy (1994) 

Fakt přehlídka mlátícího umění mistra ve svém oboru pana Jet Liho a spol..tady je chlapík ještě v nejlepší formě a stojí to za to. Dialogy nejsou ani tak debilní jako v kvantu ostatních kung fu filmů a to taky rozhodně potěší..(pokud vás ale zajímají fakt jenom řežby, tak vám to může bejt buřt). Takže doporučuju!

plakát

Černý den v Black Rock (1955) 

Tyhle oldschoolový filmy z Amerických zapadákovů všeho druhu fakt můžu..tady navíc originální, vpravdě mysteriózní zápletka, skvělí herci, nepřepálená stopáž a rychlej přímočarej děj...občas to dávají i v pokročilejch nočních hodinách v telce. A to se vyplatí :-)

plakát

Byl jednou jeden dům (1974) (seriál) 

Praha v době protektorátu za účasti naší herecké elity..výborně zrežírováno i zahráno. Nic víc, nic míň. Neopakovatelná je ovšem atmosféra oné protektorátní Prahy, jak říkám, stojí to za to.