Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (22)

plakát

jOBS (2013) 

Neuveritelne sem se na tento film tesil a to mozna bylo spatne. Cetl jsem knihu (Book by Walter Isaacson) a tak sem cekal co vsechno tam bude. K filmu "Pirates of Silicon Valley" bych to neprirovnaval, asi tomu chybelo to vypraveni. Rekl bych ze do dvou hodin by se dalo dostat vic. Asi reziser chtel popisovat jinak linii pribehu nez byla v knize. Kazdopadne k veci. Moc z mladi tam toho nebylo, ani jak prisli k logu a vubec ke jmenu. Indie, hladoveni, jablecna farma, pixar, ipad .. vsechno chybi. Lidi co knizku necetli asi budou mit pokrivenou realitu a mozna se budou ptat proc tohle a proc tamto. Jinak Ashton to hral docela dobre, fakt sem se bavil jak chodil. Zajimavy bylo cist jak se to "libilo" Wozovi ( http://gizmodo.com/jobs-reviewed-by-steve-wozniak-1153771108 ) No cekal sem vic, ale jako odpoledni odpocinkovy film se to da.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Tahle dvojka ubihala mnohem rychleji a fakt bavila. Zase jsem se sam sebe obcas ptal, proc tohle a proc tamto, ale to asi vsichni co cetly knizni predlohu vi. Nejak mi tam nesedla postava Stephena Frye... jako by se do ty role nehodil. Kazdopadne moc prijemna podivana a vrele doporucuji.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Predem, knihu jsem necel a tak si v prubehu filmu obcas kladu otazky proc tohle a proc tamto, mozna proto bych nedal posledni hvezdu, ale to by Peter asi musel udelat filmu sest misto tri. Jsou to tri hodiny u telky nebo v kine a i pres to to utece, protoze se porad neco deje a dej nenudi. Prijemne a i lehce zabavne v podani Martina Freemana a jeho grimas. Uz se tesim az shlidnu celou trilogii v jeden den :D

plakát

Drive (2011) 

Nechal jsem pomalu na sebe pusobit tento film a vubec sem netusil o cem to bude a nic sem necel predem. Ryan je dobrej herec a tak proc ne. Uz od zacatku soundtrack perfektni ! Chromatics - Tick Of the Clock !! a v prubehu filmu sem mel pocit jako ze se to odehrava nekde v devadesatych letech, ale to jen kvuli hudbe, ktera byla fakt dobre vybrana. Moc prijemny bylo pozorovat chemii mezi Carey a Ryanem, fakt to melo grady a nedalo se tusit co se bude dit. Zabery jsou jako dobre zkomponovany fotografie.. kazdopadne doporucuji zhlednout!

plakát

Ruby Sparks (2012) 

moc zajimave, usmevne a prijemne podivani... v prvnich chvilkach sem mel hned na mysli film Stranger Than Fiction a rikal sem si .. hmmm ... hmmm .. jak to asi dopadne ... ale i presto prekvapive a stoji to za to. ... Boze .. to je tezky psat o necem a nespoilerovat ... :D

plakát

Diktátor (2012) 

Opravdu dobra oddechova komedie. Heh .. usmival sem se jeste par dni po. Vrele doporucuji. Neni to tak potrhly jako Borat nebo Bruno, ale rekl bych ze se zasmejete o to vic.

plakát

Prometheus (2012) 

Vizualne se mi to libilo. Par scenek u kterych me pritelkyne proklinala, ze se mnou sla. Ale byl jsem z toho nejakej zmatenej. Nevedel jsem co mela ta scena na zacatku znamenat. Proc tam ta lod cekala takovou dobu, proste na konci sem si jen kladl otazku proc, proc a proc. Proc David na to ze byl android zkousel experimenty na lidech ? Kdyz David mluvil s "inzenyrem" tak co mu rikal a proc zareagoval jak zareagoval? Na to ze to trvalo dve hodiny to uteklo strasne rychle a jako by si to rikalo na konci o dalsi pokracovani.

plakát

Když si Chuck bral Larryho (2007) 

Hehe ... tak nevim .. ten konec na mel byl az moc blaznivej Jinak fajn scena se slecnou Biel ... holt takova oddychovka.

plakát

Samec (2009) 

No .. mohl to bejt mnohem lepsi film .. tusim namet neni spatnej .. ale chtelo to trochu vic zdramatizovat a mozna i happy end by byl fajn .. ale co .. proste to tak nebylo Rek bych ze se Ashton tam musel hodne pretvarovat aby tam hral takovyho typka ..