Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Narcos

Narcos (2015)

Stále se stupňující jízda, která je nám dávkována rychlostí, která mne pohltila a jsem uchvácena. Má to grády jako má málo co. Vše je precizní, od příběhu, který je pomalu příběhem století a atmosféra je hustá podobně jako káva, kterou si můj dědeček s babičkou dělají pravidelně každý sluncem zalitý den. Je to vše možné, neskutečně ohromné, neuvěřitelné a vycházející ze života opravdového člověka z masa a kostí, což je - hrůzostrašné.

Fargo

Fargo (2014)

Mé prozatímní hodnocení 95% je po shlédnutí první série. A musím uznat, velice povedené série. Kamera, zvuk, scénář, bez okolků podávaná gradace děje mne přibyla k židli a propustila až na konci desátého dílu. Martin Freeman si získal ještě větší množství mých sympatií k již výborně zahrané postavě Watsona v seriálu Sherlock a děsivě klidný a krutý Billy Bob Thornton si sympatie dokázal získat též, protože, no... kdo viděl pochopí a kdo neviděl, musí pochopit či nepochopit sám. Těším se na pokračování, které na mě čeká jako jedna z mnoha třešniček na dortu o vánočních prázdninách.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Nic nebylo lepší, než Breaking Bad před maturitou místo hromad a hromad papírů maturitních otázek. Bylo to něco tak rychle návykového, že jsem pomalu ani nespala. Tenhle seriál je výborný, vaření perníku je lehce nepolapitelné, hlavní hrdina je klaďas jak řemen ale všechno je naprosto v pořádku dokud nepřijdete na to, že ten Jessie, je pěknej ko***. Ale co tomuto seriálu jinak vytknout? Skoro nic, protože to co by šlo jsem mu už odpustila a jen jsem si užívala "odlišnou realitu" běžící na obrazovce. Stoprocentně doporučuji! (I když je možné, že Vás to po prvních třech sériích přestane bavit. U mě se tento jev naštěstí nevyskytl.)