Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (29)

plakát

Sexuální výchova (2019) (seriál) 

Škoda poslední série, jinak bych hodnotila 5 ⭐️. Cením to, že se tu otevřeně mluví o všem ohledně sexu, co je tabu pro většinu dospělé společnosti. Je to potřeba a tady je vám to podáno s takovou grácií a humorem, že to budete milovat. Pusťte to všem kolem sebe a bavte se o tom.

plakát

Černobyl - 1:23:45 (2019) (epizoda) 

Tohle je naprostá bomba. Syrový. Zdrcující. Do morku kostí mrazící. Hlavně ve chvili, kdy si uvědomíte, že to je vsechno pravda.

plakát

Muž jménem Ove (2015) 

Je v tom neskutečná životní síla člověka, nebo já ji tam alespoň cítím. Za mě dost silný film o hodnotách, lásce, smutku, síle a následném najití toho dobrého v životě. Dojatá jsem byla zhruba od třetiny filmu do konce, takže to stálo za to.

plakát

Bratříček Karel (2016) 

Je to aktuální. Je to od srdce o srdci. Je to naše minulost, která se začíná opět rozrůstat v podivně zdeformovaných tvarech i teď. Je to o životě člověka, který miloval být Čechem a byl za to náležitě hrdý. Je to chytlavé, mě to chytlo za srdce a oko nezůstalo suché. Dost často napříč celým filmem. A je mi smutno ještě kvůli jedné věci, a to že jsou mezi námi tací, kteří ani nedají šanci tomu být náležitě hrdí na naši malou zem a raději poslouchají americké hity aniž by rozumněli textu. Potom si říkám, že jsem ráda, že já to tu miluji. Jsem ráda, že byl ubráněn, zachráněn a vyvinut náš překrásný jazyk a všem, kteří jakkoliv bojovali za naši krásnou zem a jazyk ze srdce děkuji. I vám pane Kryle. Nechtěla bych vidět jak by jste se vztekal teď...

plakát

Prezident Blaník (2018) 

Škoda, že nekandidoval! Třešnička pro všechny, kteří čekali na reakci k naší současné politické situaci a na volné pokračování TV seriálu.

plakát

Dej mi své jméno (2017) 

Líbila se mi Zkrocená hora, tento film zapůsobil hodně podobně. Obdivuji režii, hudbu, která tomu dala vyšší hranici citu a to téma je tak bolavé...

plakát

Circle: Uzavřený kruh (2017) 

Ten potenciál! Moc se mi líbila myšlenka, moc se mi líbilo kam to chtělo směřovat, jen je škoda, že potenciál zůstal nevyužit... stálo by to za to, protože aktuální je to více než dost :)

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Nic nebylo lepší, než Breaking Bad před maturitou místo hromad a hromad papírů maturitních otázek. Bylo to něco tak rychle návykového, že jsem pomalu ani nespala. Tenhle seriál je výborný, vaření perníku je lehce nepolapitelné, hlavní hrdina je klaďas jak řemen ale všechno je naprosto v pořádku dokud nepřijdete na to, že ten Jessie, je pěknej ko***. Ale co tomuto seriálu jinak vytknout? Skoro nic, protože to co by šlo jsem mu už odpustila a jen jsem si užívala "odlišnou realitu" běžící na obrazovce. Stoprocentně doporučuji! (I když je možné, že Vás to po prvních třech sériích přestane bavit. U mě se tento jev naštěstí nevyskytl.)

plakát

Trabantem Jižní Amerikou (2014) (seriál) 

Náš český "žlutý cirkus" má můj velký obdiv. Ne každý by ze snu byl schopný vytvořit to, co dokázali vytvořit tito lidé. Díky skvěle zpracovanému filmovému materiálu, díky lidem, energii z obrazovky přímo sálající si ve mně našli fanouška, který si pro ně našel místo v srdci.

plakát

Narcos (2015) (seriál) 

Stále se stupňující jízda, která je nám dávkována rychlostí, která mne pohltila a jsem uchvácena. Má to grády jako má málo co. Vše je precizní, od příběhu, který je pomalu příběhem století a atmosféra je hustá podobně jako káva, kterou si můj dědeček s babičkou dělají pravidelně každý sluncem zalitý den. Je to vše možné, neskutečně ohromné, neuvěřitelné a vycházející ze života opravdového člověka z masa a kostí, což je - hrůzostrašné.