Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Thriller

Recenze (407)

plakát

V pasti (2018) 

O hodně lepší než tomuhle podobné Tiché Místo.. Atmosféra dobrá i herci příjemnější..

plakát

Hra na vraha (1980) 

Toto mě moc nebralo.. NUDA NUDA NUDA

plakát

How It Ends (2018) 

Cestován krajinou a potkávání různých lidí, kteří můžou ale i nemusí být v pohodě. Mohlo by to být možná o něco kratší. Hodně tomu dodávala krajina a prostředí kterým projížděli.

plakát

Cannibals and Carpet Fitters (2017) 

Cupid carpets firma která dělá koberce na zakázku, pošle skupinu zaměstnanců do obrovské vily. Ze začátku to vypadá že všechno půjde hladce, než zjistí že ve vile žije rodina kanibalů - Ač jsem to nečekal tak CACF mě mile překvapil. Už od začátku se to rozjíždí a jede to až do konce. O gore scénky které mimochodem vypadají dost dobře tu není nouze a o vtipné dialogy taky ne.

plakát

Enter The Wild (2018) odpad!

Když bych šel do lesa tak s kamošema natočím lepší ,,horror"

plakát

Déšť (2018) (seriál) 

Prostředí je fakt výborný ale je fakt že je tam pár nelogických věcí co se nedají pochopit.. Zatím tomu dávám tři a věřím že se to do další série zlepší.. scéna kde se borka probudila a během sekundy co se mu nemohl ani postavit tak už ho měla v sobě mě úplně položila.

plakát

Crazy Lake (2016) 

Parta kamarádu jedou na dovolenou na chatu. Všechno nasvědčuje že to bude dobrá dovolená plná zábavy, jenže to se v jednu noc změní. - Výborný prostředí skoro jako vždy u tohohle typu hororu.. Možná trochu natahovaný ale na odreagování dobrý. Slabší čtyři.

plakát

Party Bus to Hell (2017) 

Kozy, pár špatných efektů, nuda, kult, trochu krve zase kozy, kozy, nuda a nuda.

plakát

Cheap Thrills (2013) 

Dva kamarádi se potkají v baru po hodně dlouhé době. U stolu zahlédnou pár který dává peníze za úkoly. Zábava se pomale mění na hru o život. - Byla to pecka.. Trochu krve tam bylo, humoru taky. Splnilo to více než jsem očekával..