Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Obsahy (4)

Formule 1 - tajemné zákulisí

Formule 1 - tajemné zákulisí (2003) (seriál)

Dokumentární trilogie z produkce Discovery Channel, která odhaluje historii, technologie, jezdce a inženýry formule 1. Jde v podstatě o pohled týmu Williams na formuli 1, ačkoliv obsahuje také historii z pohledu Mercedesu z předválečné éry. Éra britské nadvlády tomuto sportu nastala v šedesátých letech, ale netrvala dlouho. Na přelomu tisíciletí mají velký vliv na technologický pokrok ve formuli 1 například BMW, Renault nebo Ferrari.

1. díl - Frontová linie
2. díl - Meze a limity
3. díl - Řiď a kontroluj

24: Day Six - Debrief

24: Day Six - Debrief (2007) (seriál)

24: Day 6 Debrief je internetová pětidílná minisérie. Odehrává se několik hodin po událostech šesté série seriálu a sleduje Jacka Bauera, který je přiveden do Divize, aby podal informace o svém věznění v Číně. Minisérie je dostupná na oficiálních stránkách, ale pouze pro držitele karet American Express, a je také součástí šestidiskové 24: Season Six vydané v USA a DVD kolekce 24: Season Six vydané ve Velké Británii.

Top Gear: At the Movies

Top Gear: At the Movies (2011)

Uvidíte návod, jak najít perfektní auto pro honičku ve stylu Agenta bez minulosti! Uvidíte závod, který je poctou pro všechny neopěvované hrdiny z filmového průmyslu! Uvidíte závod Škody Fabie S2000 s jet-packem! Vybereme také auto, které vytvoří jakékoliv akční scéně perfektní výfukový soundtrack a opět se pokusíme o kaskadérský kousek z klasické bondovky Man With The Golden Gun! To vše navíc s početnou flotilou superaut!

Inception: The Cobol Job

Inception: The Cobol Job (2010)

Komiksový prolog k filmu INCEPTION, který popisuje jeden z pracovních úkolů Cobba a jeho týmu. Scénář k tomuto krátkometrážnímu snímku napsal Jordan Goldberg a má přímou návaznost na Nolanův filmový hit z roku 2010.

Reklama