Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (21)

plakát

Vřískot 4 (2011) 

Zpočátku mě film nadchnul. Velmi napínavé, postupné vyvražďování postav. Když se ale zjistilo, kdo je vrahem, od té doby se film neskutečně táhl. Závěrečná scéna v nemocnici byla alespoň napínavá. Jinak český dabing tohoto filmu je absolutně strašný. 50%

plakát

90210: Nová generace (2008) (seriál) 

Ze začátku seriálu jsem si říkala, co to proboha je? A teď? Seriál mě do sebe úplně vtáhl. To, že je vše absolutně perfektní..jeden krok a vše se zhroutí. Seriál je zajímavý svým stylem a hrají zde velice sympatičtí herci.

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

Johny Depp byl zde vážně úžasný. Role tohoto typu mu opravdu sednou. Film mě ze začátku zaujal, postupné vypadávání dětí je velmi nápadité (chvílemi je to až hororové). No jinak tento typ filmů vůbec ráda nemám. Klasické americké až přehnané filmy, není to můj typ. Tančící a zpívající umpalumpové..panebože ušetřete mě toho. Fantasy nejvyššího kalibru. Na film se dívat dá, zaujme takže se od toho nejde odtrhnout, ale stejně to není nic moc.

plakát

Terra Nova (2011) (seriál) 

Je to hodně dobrý nápad na seriál. Snad u žádného dílu jsem se nenudila, akorát ty poslední epizody už za moc nestály. Ale logika ve filmech a seriálech, proč ji tam stále hledám? Myslím si, že když někdo chce natočit úspěšný seriál / film, tak by měl mít také trochu logiky, ne jako když se vrátíš do minulosti jakoby ji celou změníš a pak se vrátíš zpět do stejné budoucnosti..ale to už je věc pohledu. Třeba mají portál do minulé budoucnosti. Jinak je seriál skvělý, doporučuju se podívat.👍

plakát

Containment (2016) (seriál) 

No, seriál byl vážně zajímavý, akorát ten otevřený konec je až moc otevřený...ale aspoň to neskončilo moc romanticky. *****

plakát

12 let v řetězech (2013) 

Na film se dívat dalo, bohužel mě začal bavit asi tak půl hodiny ke konci. Nejefektivněji hrál Michael Fessbender (ta role mu sedla)

plakát

Záhada Blair Witch (1999) odpad!

Strašidelné to může být jen tehdy, kdy to člověk sám prožije. Film je jen o tom jak tři lidi chodí v lese stále dokola a dokola, jen ztráta času..

plakát

Piráti z Karibiku: Na konci světa (2007) 

Film je velmi vtipný, a Johnny Depp tu opravdu hraje, narozdíl od jeho jiných filmů, které jsem viděla. Všichni herci jsou špičkový a každý se té své role chopil dobře, není nic co bych jim vytkla. Film sice vykrádá dva předchozí díly, ale stejně tento díl mi přijde ze všech nejlepší.

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Stejně jako všechny díly X-Mena je i tento super, vlastně je to největší bomba ze všech. Všichni herci naprosto super, nejlepší je však Hugh Jackman. Nejlepší scéna je kde Evan Peters (Quicksilver) všechny zachrání v kuchyni pentagonu - nic bych tomu nevytkla - skvěle se tam hodí ta písnička.

plakát

Partička (2009) (pořad) 

Na partičku se čas od času podívám a vždy se pobavím. Podle mě je super a u některých scénkách i brečim smíchy.