Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (446)

plakát

La Yuma (2009) 

Zato to dnešní sledovalo na Cinema Mundi odhadem tak 70. :-)

plakát

Sbohem, Bagdáde (2010) 

Pohled na válku očima těch, na kterých moc nezáleží (čili normálních lidí), který mě ale štval kamerou (až moc detailů a polodetailů na můj vkus) a trochu nepřehledným vyprávěním. Nepřišel mi zdaleka tak blbý jako jednomu mému kolegovi divákovi...

plakát

Strýček Búnmí (2010) 

V té hromadě místních nadšených hodnocení budu asi za ignoranta, ale raději bych dvě hodiny pozoroval kachnu, jak plave na řece, než tohle...

plakát

Živě z Peepli (2010) 

Pěkné čtyřhvězdí. Bylo fajn vidět zase nějaký indický film, kde není každý krásný a kde co dvacet minut neprobíhá hudební vložka. Film se snaží balancovat mezi hořkou komedií a sociálním dramatem, častěji spadává do druhého případu, ale naštěstí citově nevydírá, což je sympatické.

plakát

Okrsek (2010) 

Fotograf Garib a jeho snoubenka se za podivných okolností vybourají v autě. Přijede k nim policie a místo aby je nejdříve odvezli do nemocnice nebo jim alespoň poskytli nějaké ošetření, naloží je do antonu a zavezou na okrsek. Kde už čeká jejich kapitán (nebo co to bylo za funkci) a spousta podivných zážitků... Můj první kontakt s azerbajdžánskou kinematografií. Bohužel, na tomhle filmu se mi líbily akorát herecké výkony a občas atmosféra. Děj nedává smysl a to jsem se fakt snažil. Podobné téma nevidím poprvé a v tomhle případě bylo zpracováno asi nejhůř.

plakát

Zmizení (2005) 

Nesmyslně podhodnocený film, který uteče hodně divákům, co si vybírají filmy jen podle červeného hodnocení. A to je škoda.

plakát

Tři mušketýři (1993) 

Takhle zprnit klasický román a blablabla. No a co? Nezájem.

plakát

Mstitel Cape (2011) (seriál) 

Vetsinou nic nehodnotim po prvnich par dilech, ale tenhle serial me proste urazi uz svou existenci a timhle malym detinskym gestem se mu hodlam pomstit!