Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Pán prstenů: Návrat krále

Pán prstenů: Návrat krále (2003)

nelze hodnotit pouze návrat krále,který je závěrem jednoho příběhu o završení třetího věku a počátku vlády lidí.ten je pouze částí propracovaného,promyšleného fantastického příběhu o stvoření světa a třech věcích bojů sil dobra a zla,končící vítězstvím dobra a počátkem vlády lidí. Aš nazg durbatuluk, aš nazg gimbatul, aš nazg thrakatuluk, agh burzum-iši krimpatul.

Hledám Amy

Hledám Amy (1997)

nevím jestli holden a banky jsou snaživí ale holden kreslí komiksy a banky je "obtahuje". kolega který je na kluky je vezme na párty kde se holden zamiluje do holky co je na holky.silné přátelství přeroste v lásku kterou rozbije žárlivost a ješitnost při které zjistí banks že holden pro něj není jen kámoš.jelikož do trojky to nevyjde zůstane každý sám. slzy nebyly od smíchu ale smíchu je v tom plno.

Hra

Hra (1997)

film nejdříve nudí stejně jako je životem znuděný van ort a najednou je spád a zvrat tak strhující že bere dech.nádherně vystavěný příběh z nečekaným koncem,který ale nebrání tomu vidět a prožít film vícekrát.

Sbal prachy a vypadni

Sbal prachy a vypadni (1998)

podfuck , po přečtení spalte , muži co zíraj na kozy a sbal prachy a vypadni.perly uvolněného humoru pro oči vidící za špičku svého nosu.jestli ten nos vidí když tolik hulí :-)).