Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (354)

plakát

Eskorta (1989) 

Kterak nezvykle důvěřivý zkušený seržant do průšvihu přišel a téměř sám vše nakonec napravil... Taková typicky zamotaná, težko uvěřitelná konspiračka, ale líbí se mi, jak se Hackman dokáže stále tvářit, že jde o vážnou věc.

plakát

Aquaman (2018) 

Trochu nechápu to hodnocení. Výběr týpka, jako je Jason Momoa byl do hlavní role perfektní (co na tom,že neumí hrát, umí za to pěkně pózovat), ale jinak to bylo asi nejkýčovitější obludárium, co jsem kdy viděl... Tím ovšem nesnižuji pěkně odvedené řemeslo speciálních a vizuálních efektů, pyrotechniků a tak.

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Vezměte sáček podrceného Merlina a misku strouhaného Excaliburu, špetku Artuše, dvě sklenky odvaru z Johanky z Arku, přeceďte přes spařený salát Pána prstenů, přidejte bujón ze Sněhurky, špetku Legendy, zamíchejte, po mírném zahřátí nechte ustát a máte výsledek - sladce napínavou kýčovitou, zato velmi výpravnou rádoby pohádku pro zhulené pubescenty. Nicméně věřím, že si to svého diváka v dnešní době najde.

plakát

Úsměvy smutných mužů (2018) 

Silné a "vděčné" téma rozpadlé do mozaiky jednotlivých mini-epizod bez děje a smyslu. Bavili mne herci, bavila mne kamera, hudba, ale moc mne nebavil film. Nevím jak to jinak vyjádřit.

plakát

Chata na prodej (2018) 

Film má i silné chvilky, ale jen chvilky, jinak je to pouze slušně odvedená práce v tom smyslu, že už nic víc. Když se u filmu občas kouknu na hodinky, kdy to skončí, znamená to, že to není ono. Musím taky zmínit trhliny ve scénáři - občas se děj odehrává, či postavy chovají nelogicky, nebo absentuje přirozená návaznost... Připadá mi to jako dobrá předloha, ale filmové zpracování je ukvapené až odbyté, takříkajíc "ušito horkou jehlou". Závěr je sice dojemný v tom nejlepším slova smyslu, ale to na plný počet nestačí - takže, za mne, lepší průměr.

plakát

Lynč - Likvidace zásob (2018) (epizoda) 

uf, katastrofa, z ubohého scénáře a utahané režie zbyly jen naprosto nepřirozené reakce postav a nelogičnosti ve vývoji děje - jedna hvězda pouze pyrotechnikům, jinak ztráta času

plakát

Lynč - Špína (2018) (epizoda) 

vyvíjí se to do velmi nepovedené záležitosti - scénář se úplně rozpadá

plakát

Lynč - Syn mého otce (2018) (epizoda) 

Už jsem předchozí díly přestal komentovat, neb vývoj byl pouze v přidávání dějových komplikací, jinak nic, nyní se začínají objevovat dějové nelogičnosti a scénář se nám nějak sype... dávám dvě, ale je to sotva 1a1/2 hvězdičky, a to jen za herecký výkon Pavla Kříže, coby skvěle ztvárněného "vzdělaného slizouna"

plakát

Lynč - Neúcta (2018) (epizoda) 

Proti prvnímu dílu se nic zásadního neděje, postavy jsou unyle nepřirozené a jen se přidávají nové dějové zápletky, mnohdy poněkud předvídatelné, jinak nuda v Buchnově

plakát

Lynč - Vítejte v Buchnově (2018) (epizoda) 

Říkal jsem si - nové pojetí, pomalé, ale uvidíme, co se z toho vyvine, nicméně, již tak upozaděný hlavní hrdina nemastný - neslaný...