Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (158)

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Kdo má rád herce Jima Carreyho, tak si myslím v tomto filmu přijde na své. Jeho většina filmů je jako komedie dobrých, jen snad v jednom se mi vůbec nelíbil. jinak doporučuji

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

část když se rodí z nosorožce je pro menší děti trošku nevhodná, ale jinak zase skvělý Jim Carey, kterému takové role přímo svědčí.

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Krásná duchařská komedie s hvězdným obsazením Reese Witherspoonové v hlavní ženské roli. Tento filmeček mohu jen a jen doporučit všem, kteří mají takovéto filmy rádi. Pobavit se a koukat na skvělé herecké výkony. Škoda jen, že muže v hlavní roli nehrál někdo známější, ale výkon Marka Ruffala byl skvělý. Opravdu vám mohu tento film jen doporučit, ke krásnému sledování večer třeba u lahvinky dobrého vína a rozsvícených svíček.

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

Skvělá komedie na dobu kdy se natočila a myslím že i na dnešní dobu. Sice z dnešními možnostmi, kdy by se do toho zapojil i počítač by to asi vypadalo všechno daleko reálněji, ale kolikrát říkám: klobouk dolů, jak se jim to povedlo na tu dobu natočit. Kdo má rád české komedie, tak tomu tento film rozhodně doporučuji

plakát

Agent WC 40 (1996) 

těmto komediím jsem se smál když to byli úplné novinky...dnes už mi to bohužel tak moc k smíchu nepřijde. Doporučuji těm, kteří filmy z panem Lesliem ještě neviděli

plakát

Anděl Páně (2005) 

Jak už napsali někteří přede mnou, tak je to skutečně po dlouhé době naše hraná pohádka, která se skutečně vyvedla. Plná hlášek které vás nenechají jen tak klidnými. Musím udělit poklonu panu režisérovi Strachovi, že něco takového vytvořil. Pokud tedy milujete filmové pohádky a máte rádi jak někdo napsal ten nebeský humor, protože toho si tam užijete skutečně hodně, tak vám mohu tuto pohádku jen a jen doporučit

plakát

Andrew - člen naší rodiny (1999) 

Kdo má rád trošku sci-fi, trošku komedii, a miluje herce Robina Williamse, tak ať neváhá se na tento film podívat. Krásný dabing, plný vtipů, Vás nenechá chvíli v klidu. Ale to myslím při filmech s Robinem až na nějaké vyjímky je skoro vždy. Jako rodina máme rádi více jeho skvělých filmů, ve kterých je schopen dokázat, že to jako herec opravdu umí. Proto všem doporučuji nejen tento film, ale i jiné filmy ve kterých Robin Williams hraje.

plakát

Armageddon (1998) 

Jak už přede mnou někdo napsal. Krásný romantický film, kde bohužel hlavní hrdina umírá. Ale s krásnými písničkami od Aerosmith mám i já co dělat abych se nerozbrečel. Děj filmu je možná trošku přehnaný, ale kdo z nás může říct, že se toto skutečně nemůže stát. A rok 2012 se kvapem blíží. Třeba nám skutečně nachystá nějakou podobnou zápletku, při které se budou muset všechny státy světa spojit a třeba i letět na takový asterouid, který bude naši zeměkouli ohrožovat. Mě osobně se film líbil a kdykoliv mám příležitost, tak se na něj podívám a to i díky skvělým hercům, kteří v něm hrají. Všem doporučuji.

plakát

Astro Boy (2009) 

Další skvělý kreslený akční snímeček. Mě osobně se takové příběhy, které se dají měřit s akčními superhrdiny líbí. A je jich čím dál tím více. Pokud máte malé děti a vy sami jste fandové takových filmů, tak vám tento snímeček doporučuji.

plakát

Avatar (2009) 

skvělé efekty, skvělá grafika, skvělé animace. Už ted se těším jestli bude někdy natočené druhé pokračování. Sice jsem to neviděl v 3D, tak tomu mohu dát jen 100%. :o))