Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (12)

plakát

Lucifer (2016) (seriál) 

Zatím to vypadá na opravdu velmi dobrý seriál. Herec byl zvolen naprosto skvěle! Je vidět, že si tuto roli opravdu užívá!

plakát

Tajemství Pravdy (2008) (seriál) 

Rozhodně není se tento seriál nemůže rovnat knihám a to v žádném měřítku, ale jsem velmi rád, že čaroděj Zed a mord-sida Cara mne velmi oslovili a pobavili. V knihách je Cara mou oblíbenkyní a v seriálu se podařila skvěle ztvárnit! Zedovi nechybí jeho humor a to je také důležité.

plakát

Letopisy rodu Shannara (2016) (seriál) 

Velice zajímavý seriál, sic je zde dost věcí, které jsou trochu pěst na oko, ale přes to vše, je velice pěkné fantasy, které doporučuji shlédnout. myslím, že fanouška fantasy žánru nemůže nebavit.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Upřímně? Ten film byl neskutečná pitomost! .... Ale nemůžu se dočkat pokračování!!!!! Spousta naprosto nepochopitelných, zbytečných, nelogických věcí, ale na druhou stranu fakt zábavná řežba!!! :-DDD

plakát

Želvy Ninja (1987) (seriál) 

Raf a jeho ironický trochu černý humor!!! No. 1.!

plakát

Pokémon (1997) (seriál) 

Není možné hodnotit něco v pozdním věku, je nutné to ohodnotit z pohledu dítěte a jako dítě, jsem se na pokemony opravdu rád díval a těšil se na ně. Samozřejmě, že krteček, kačeři, chip a dale a mnoho dalších jsou nesrovnatelné, ale to hlavně proto, že je to naprosto odlišný pohled na projev pohádek pro děti!!!!! Podotýkám, že nejlepší a nejhlavnější pohádkou pro mne, byli želvy ninja!!!!!! Já jsem byl vždy Rafael :-D

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Tak úžasná myšlenka a tak zmrvená. Už na počátku mne dostala scéna s dobíhající maminkou, která vypadala jako sestra a její smutná smrt v náručí Timberleho, vyvolávající slzy na krajíčku ..... počkat.... ne, na slzy nedošlo, sakra tak je blbá, vždyť musela vědět jak to tam chodí no ne? ... Nevadí ... Škoda myšlenky :-(

plakát

Den trifidů (2009) (TV film) 

Mrzí mne, že jsem věnoval svůj čas na shlédnutí tohoto filmu, nejhorší na tom je, že jsem pár dní před tím dočetl knihu a proto, mne tento film ještě více zničil. Představa Trifidů jakštakš ujde, ale děj je hrůzostrašný, kdy banda zdegenerovaných tupců prochází městem a naráží na ještě tupější slepce.

plakát

Pátý element (1997) 

Legendární snímek Luca Bessona, který prostě stále zůstává klasikou. Jeden z mála snímků, na který je možné se podívat zas a znova a stále baví. Ehm, dokážu odříkat velkou část filmu po paměti a stále mne dokáže zabavit, prostě SUPER!

plakát

Zelená míle (1999) 

Úžasná kniha a skvělý film, rozhodně se mi líbilo kompletní pojetí tohoto snímku, ze kterého jsem odcházel naprosto unesen a uchvácen. Knižní předlohy se držel velmi dobře!