Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 322)

plakát

Anděl Páně (2005) 

80% - komentář 20ti slovy: Hezká, zábavná a "normální" česká pohádka, bez snahy o dementní vtipy, nebo přehrávaní herců. Oba díly na stejné úrovni, takže komentuju stejně.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

75% - komentář 20ti slovy: Hezká, zábavná a "normální" česká pohádka, bez snahy o dementní vtipy, nebo přehrávaní herců. Oba díly na stejné úrovni, takže komentuju stejně.

plakát

Andrew - člen naší rodiny (1999) 

90% - komentář 20ti slovy: Příjemný film o citech a lásce v podání robota. Líbil se mi příběh zasazený do několika generací rodiny. Závěr hezký a dojemný.

plakát

An Evening with Beverly Luff Linn (2018) 

45% - komentář 20ti slovy: Film bez popisku...nedivím se :D Divné postavy dělají "nesmyslné" činnosti, směřující ke konci bez pointy. Fakt nevím, ale občas jsem se bavil :D

plakát

Angry Birds ve filmu (2016) 

85% - komentář 20ti slovy: Krásná animace, pěkné 3D, vtipné hlášky, zábavní ptáci a samozřejmě, finální bitva byla skvělá. Nečekal bych to, ale bavil jsem se výborně!

plakát

Annabelle 2: Zrození zla (2017) 

60% - komentář 20ti slovy: Obyčejná "démonština", která nijak nepřekvapí. Patří ale mezi ty lepší, s mrazením a hutnou atmosférou, ikdyž osazení domu bylo nějak v pohodě.

plakát

Anomalisa (2015) 

60% - komentář 20ti slovy: To muselo byt drbačka jak prase a přitom taková blbost :D Obyčejná krize středního věku zobrazená loutkama, fakt výbornýma loutkama a animací.

plakát

Anon (2018) 

25% - komentář 20ti slovy: Originální nápad, ale zpracování debilní. Nic se nedělo, akce žádná, znuděně to plynulo až do konce a i ten nebyl žádná sláva. +++ SPOILER 20ti slovy: Lidstvo má "internet" v oku a pár jedinců umí dělat "cenzury" a krýt vraždy. Policajt najde podezřelou, která až tak podezřelá není...konec.

plakát

Anthropoid (2016) 

60% - komentář 20ti slovy: Člověk rád vidí "světový" film o nás a u nás, ale bohužel mi to připadalo takové "ospalé". Rozhodně jsem měl počkat na dabing!!

plakát

Ant-Man (2015) 

65% - komentář 20ti slovy: Svěží představení nového "superhrdiny", ale bohužel ten scénař. Často jsem si říkal "proč tohle? proč takhle? nedomyšlené" + křečovité dialogy a vtipy.