Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Oblíbení scenáristé (5)

Steven Moffat

Není tu kvůli tomu, že byl lídrem posledních několika sérií Doctora Who. Je tu spíše kvůli jednotlivým dílům. Kvůli jeho Plačícím andělům se každý whovian bojí soch. A samozřejmě, pak je tu Sherlock.

Charlie Brooker

Jdu po ulici San Junipera, dávám lidem kolem pozitivní hodnocení, dávám si pozor na včely a jdu si zahrát nebezpečnou hru do virtuálního světa. Když otevřu notebook, zakryju si webkameru a dávám si pozor, na jaké stránky chodím. Snažím se nepsat hejty a zlé hashtagy na sociální sítě. Než jdu spát, vypnu svůj podkožní implantát a nechám za sebe přes noc pracovat můj DNA avatar. Zní to všechno divně? Ne, to je svět podle Charlieho Brookera. Svět za Černým zrcadlem.

Graham Moore

 

,,Všechna vítězství, která by nebyla možná bez našich poskytnutých informací. A lidé mluví o téhle válce jako o epickém souboji civilizací, svoboda versus tyranie, demokracie versus fašismus,vojska čítající miliony krví barví zem, oceány obtěžkané flotilami lodí, letadla shazující bomby z nebes dokud nezničí i samotné slunce. Válka pro nás nebyla tímhle. Byli jsme jen půltucet křížovkářských nadšenců v malé vesničce na jihu Anglie. Byl jsem Bohem? Ne, protože Bůh nevyhrál válku. My ji vyhráli." Alan Turing, The Imitation Game