Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

Arcane (2021) (seriál) 

Bombička na druhou, luxusní animace a ten příběh ... neskutečný. Takovou kvalitu jsem neočekával a jde vidět jak kvalita je důležitější nad kvantitou. 6 let na 9 dílný seriál ... 11/10

plakát

Největší showman (2017) 

Nemůžu si pomoct, Hudba suprová, senzační a s obsazením to byl dokonalý pár! Film jako celek fungoval, ale některé části byly trochu nelogické.

plakát

Sexuální výchova (2019) (seriál) 

Seriál mě příjemně překvapil, jak po stránce zábavné tak i svoji originalitou a zároveň i herecky. I když je zde hodně nových herců, skvěle se chytli. Musím říct, že jsem byl po dlouhé době velmi nadšen.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Více se soustředí na linii příběhu, méně na souboje, které mi tu ze všeho nejvíc chyběli a když už se nějaký objevil, byl krátký a ve většině, jste si dokázali tipnout jak skončí. Film měl pomalé tempo a jaksi mě ani nepohltil jak předešlé díly, ale i tak jsem se bavil a hlavně z povedených humorných scének se žvejkalem.

plakát

Naruto (2002) (seriál) 

Stát se dobrým shinobi je dlouhá a těžká cesta, hlavně pro Naruta, kterému hvězdy nepřály již od prvopočátků. Hlavním tématem je "Nikdy se nevzdávat" a za tím si stojí všechny hlavní postavy. To, že někdo odsuzuje animované filmy/seriály ještě nikdy neviděl pár epizod tohoto úžasného seriálu, kterého se nemůžu nabažit! Za mě definitně 5 hvězd a to zaslouženě - úžasný soundtrack a suprová, nadýchaná atmoška. Arigato!

plakát

Podfukáři 2 (2016) 

Jednička super, dvojka průměr. Tento díl mě nijak neohromil, na většinu filmu jsem se díval z donucení, jediné co to zachránilo, byl okouzlující konec plný iluzí, na co jsme zvyklí z jedničky. Film ztratil tempo, ihned po tom, co se FBI dozvěděla, že Dylan patří k Jezdcům, což byla asi 20 minuta. Za mě průměr, tedy 3 hvězdy.

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Sci-fi, konečně film, co pro mě tenhle žánr splňuje – mimozemšťany, lasery, vesmírné lodě, výbuchy. Mimozemšťani, které jsme viděli v jedničce, se vrací a nejsou sami. Donesli větší zbraň, na kterou si sami nemůžeme dovolit, naštěstí se našla bytost, která nám v tom pomůže. Konec filmu byl přímo nekonečný a úplně vás pohltil a také naznačil, že by se mohl natočit i třetí díl.

plakát

Sousedi 2 (2016) 

Zábavná rodinná komedie, doporučuji, role půvabné herečky Chloë Grace Moretz, která hraje ostrou vysokoškolačku, si svými kamarádkami založí spolek, ten „oxiduje" místní sousedy – Mac a Kelly. Bývalý nepřítel, kterého znovu ztvárňuje Zac Efron, se vyklube kámoš číslo 1. v boji proti dámskému spolku.

plakát

Hledá se Dory (2016) 

Dobrodružné, zábavné, po 13 letech se vrací Nemo, Marlin a Dory, tentokrát ale se nehledá Nemo, ale Dory, která si začíná vzpomínat na útržky ze svého dětství. Tento film skvěle doplnil příběh minulého dílu, film vysvětluje okolnosti kolem Dory (kde, co jak). U mě si film udržel stejnou úroveň, jako minulý díl, tedy 5 hvězd.

plakát

Kniha džunglí (2016) 

Fantastické, zábavné, dojemné, tento film je úžasný jak příběhem, tak i zpracováním. Počítačová animace nejde vůbec poznat, jde o naprosto skvělou práci a český dabing, to je kapitola sama o sobě, prostě famózní. Některé scény mě dojali, zvláště až ten konec (nechci nic spoilerovat). Tenhle film si ode mě zasloužil 5 hvězd.