Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (307)

plakát

Jezero smrti (2008) 

To si snad tvůrci dělají prd*l! V zásadě jde na dnešní poměry o celkem slušný horor, ale ten konec! Co to sakra je??? Kam se podělo nějaké to zadostiučinění, vždyť to prostě nejde nechat jen takhle. Svět sice není růžovej a spravedlnost pokulhává, ale je to film, horor a ke všemu tak natočený, že na konci se vyloženě těšíte až těm hajzlům hrdinka natrhne zadky..Watkins by si měl pustit the Devil's Rejects, pak by to dopadlo možná lépe! Ten konec mě fakt vytáčí.

plakát

Ježíš je normální! (2008) 

A do...pr...de...le... tohle myslí vážně? Upřímně jsem trošku v šoku, já si naivně myslel, že postávající, do mikrofonu křičící podivíni, vykřikující Halelujah atd. jsou jen "za mořem" a světe div se, u nás je to v podstatě stejné?! Evoluce je podle nich blbost, hehe, ale jak je vidět, tak i samotná církev prošla vývojem. Za pár let budou nosit kazatelé barevné nátělníky s čísly basketbalových hráču a mše bude začínat větou: " Dj, spin that shit." Hrozný dokument (obsahem i zpracováním).

plakát

Kataude mašin gáru (2008) 

Jsem rád, že tohle není obyčejný, nudný splatter bez nápadu a děje, který se snaží upoutat jen svojí nechutností. Hlavní hrdinka není žádný vyšinutec, ale obyčejná holka, která hodlá pomstít smrt svého šikanovaného bratra, jenž byl zabit synem člena Yakuzy. Nečekejte nic světoborného se super efekty, prostě jen relaxační film s "trochou" více krve a morbidností.

plakát

Kurýr 3 (2008) 

Ze všeho nejvíce mě udivuje opravdu přihlouplé story celého filmu, Statham popojíždí s autem z místa na místo jako zběsilý a vlastně bezdůvodně. Jason se jako vždy snaží a podává dobrý výkon, bohužel i scénář je trochu přiblblý, takže se dočkáme některým nic neříkajících dialogů, které jen natahují stopáž. Celkově to na jednu podívání stačí, ale čekal jsem opravdu více.

plakát

Lovci lidí (2008) odpad!

Já nemůžu jinak, přijde mi to jako když si banda lidí vyrazí do lesa s kamerou a natočí si jen tak něco pro pobavení. Takřka žádný a předvídatelný děj, neustálé pobíhání po lese a nic víc. Nedočkáme se ani žádného vysvětlení, ba naopak to vypadá na pokračování, JEN TO NE!

plakát

Lovecká sezóna 2 (2008) 

Na video film celkem slušná zábava, není to sice žádná pecka, ale Fifi mě dostal. Nenáročná a příjemná podívaná na zkrácení času, film, který vyloženě uvítáte v chřipkovém období, kdy jste nuceni ležet v posteli.

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Zas tak zábavné a okouzlující to není. Podle ohlasů jsem čekal větší požitek. Místo toho se dočkáme průměrného muzikálního filmu s průměrnou zápletkou.

plakát

Max Payne (2008) 

Ale no tak, zas tak špatné to není. 1 hvězdička je opravdu málo. Možná bude nízké hodnocení zapříčiněné tím, že se film jednoduše srovnává s onou herní předlohou, faktem je, že to opravdu srovnat nejde (co si tak pamatuji, hra byla zábavná, s atmosférou). Na druhou stranu John Moore se opravdu snažil, vizuální stránka nemá chybu, všechny ty barvy, prostředí, bullet-time - to je Max Payne jako vyšitý. Děj je klasické "akční" béčko, okořeněné o nějaké ty halucinace v podobě Valkýr - to mě osobně nevadí a jsem spokojený. Já se vlastně celkem bavil, ale přesto je to takové prázdné. Jediná věc, která mě opravdu moc neseděla je Mark Wahlberg, který sice nehraje špatně, ale Max Payne to prostě není a nebude. Na jedno shlédnutí a pobavení snímek postačí.

plakát

Mumie: Hrob Dračího císaře (2008) 

V celku zklamání. Čekal jsem velkolepý dobrodružný snímek a ono prd, vše vypadá tak nějak uměle, příběh poměrně nudný, žádné extra srandovní momenty a nejvíc mě naštvalo, že postava Ricka O´Connella už není tak úplně hlavní a ztrácí se v davu.