Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (307)

plakát

Parchanti (2010) 

Parádní oddychovka. Je tu podobnost s A-Teamem, ale co, srovnávat to nechci. Bavilo mě to a to je to jediný co mě zajímá. Dobrá akce, slušnej příběh, vtipné pasáže. Já jsem spokojenej.

plakát

Postal (2007) 

Boll to dokázal, konečně! :D

plakát

Starší syn (2006) 

Neotřelé, originální, příjemná podívaná, nechápu tak malé hodnocení...

plakát

Velmi nebezpečné známosti (1999) 

Pro mě jeden z nejlepších filmů všech dob. Snímek s excelentním scénářem, vyprofilovanými rolemi a v neposlední řadě s nápaditým příběhem.

plakát

Franklyn (2008) 

Tak tohle je pro mě velké zklamání. Když jsem o tomto filmu slyšel prvně, byl jsem v úžasu, trailer ještě dodal grády a já se těšil jako malý kluk. Čas plynul a já se ani nevšiml, že je Franklyn již přes rok na světě. Nechápal jsem, jak se to mohlo stát, že jsem si nevšiml, po shlédnutí se už nedivím. Ono město budoucnosti s originálním nápadem tvoří tak malé procento stopáže, že ani nestojí za řeč, ostatní dějové linie (ty v reálném světě) stojí po většinu času za bačkoru a posledních 5 minut celého příběhu snímek ještě víc podkope. Ach jo...ty dvě hvězdičky za to málo z onoho smyšleného světa.

plakát

Kick-Ass (2010) 

JO, Jo, JO! Super podívaná, srdce jen zaplesalo, nic víc netřeba dodávat.

plakát

Souboj Titánů (2010) 

To je zase negativismu...je to blockbuster, je to remake, je to možná i připodobnění k nějaké hře či co já vím, ale ruku na srdce, kolik z vás by dalo větší hodnocení, kdyby se film nejmenoval SOUBOJ TITÁNŮ a tvůrci by jej popsali jen jako jiné pojetí již jednou zpracovaného tématu....

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

Tohle, že se natočilo v naší republice? Jestli si nějaký český film zaslouží 5 hvězdiček, tak právě tento. Na film jsem šel do kina v zásadě z donucení, ale hned po několika minutách ukrojených ze stopáže jsem přestal litovat peněz za vstupné a s úsměvem na tváři hltal skvělý příběh, ve kterém si skoro každý najde nějaký ten moment či údálost z vlastního života (pokud máte za sebou alespoň jeden vážnější vztah...).

plakát

Frat Party (2009) odpad!

Čekal jsem něco u čeho vypnu mozek a jen tak se mrknu na další ze série teenage friendly komedií, byla to chyba, raději jsem se měl kopat do zadku, bylo by to prospěšnější než tenhle brak. Naprosto absurdní děj a dá¨l škoda mluvit... *Kopat se 80 minut do zadku by zase nebyl až tak dobrej nápad...:)

plakát

Ninja Assassin (2009) 

Omletý příběh, outfit MTV atd....A CO MÁ BÝT? Kdo má z jakéhokoli hlediska zálibu v ninja filmech, tak si jistě přijde na své. Příběh je svojí konepcí naprosto ucházející, ono právě to "omleté" u těchto snímků funguje nejlépe a tak nějak to pasuje dohromady. Neumím si představit, že by se tato koncepce dala nějak výrazně pozměnit, pokud tedy nepatříte k divákům, co hledají ve filmech nějaké extra poselství, jsoucna či cosi podobného a to za každou cenu, třeba i u snímků, kde jde vyloženě jen o zábavu. Někdy prostě stačí vypnout mozek a nechat se unášet příběhem. Je více než nad slunce jasné, že je zde plno aspektů, které jsou přemrštěné, některé pasáže zacházejí až do sci-fi, dialogy nejsou také nijak extra "nadupané" (tím neříkám, že jsou špatné).....komu to ale vadí? Chci normální dobrej akčňák - dostanu ho, chci drama nebo hledat nějaký větší smysl apod. - raději se kouknu po jiném filmu.