Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (648)

plakát

Nevěsta na útěku (1999) odpad!

Vtipné to není, romantiky je tam jak na pohřbu Stalina a hlavní hrdinka je v lepším případě kráva, v horším totální p..a. tož asi tak.

plakát

Souboj pohlaví (2017) 

Takže asi takto - hráčka na vrcholu porazí chlapíka, který o 25 let starší a už moc nehraje. Potom se provalí, že prohrál, aby vyhrál peníze. A to se vydává za úspěch feminismu. Tak holky jděte doprdele. Jo onehdy jsem zateploval barák a marně sháněl zednici. Předtím jsem dával novou střechu a pokrývačky taky nejsou k sehnání. Hergot, tomu říkám šovinismus.

plakát

Zlatá maska (2020) (pořad) odpad!

Že jsou tam takové "hvězdy" jako Prachař, Bouček, nebo Verešová to by se dalo pochopit, od nich fakt nic nečekám. Ale paní Bohdalová, to si snad spletla dveře do studia. Bože za co.

plakát

Zlatá brána (1974) (pořad) odpad!

Jako dítě jsem to z duše nesnášel.

plakát

Královny popu - Pocta legendám (2014) (pořad) 

Jestli to dělaly pro prachy, budiž. Ale jestli si opravdu myslí, že jsou královny, pak je to hrubý omyl.

plakát

Divnovlásky (2008) (TV film) odpad!

Každý se nějak živí, a můžu si za to sám, že jsem se na to koukal, když jsem věděl, kdo je autorka. Takže si vlastně nemůžu ani stěžovat, ale stejně - Bože já jsem vůl !!!

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Tenhle sitcom považuji za nejlepší sitcom české produkce. Vidám ho při jeho častých reprízách a pořád mě baví. Velmi dobře to vystihl Tetsuo - "Comeback je první český sitcom, který má kultovní potenciál".

plakát

Štrunc! (2017) (pořad) 

Měl jsem pořad Pavla Štrunce rád. Rozumně a s přehledem vedené rozhovory, moderátor nepůsobil dojmem vševěda. Nebyl ani nadšený sluníčkář, ani nepožadoval návrat lidstva ke starým pořádkům, nejlépe před Velký třesk. Bohužel Pavel Štrunc odešel na CNN Prima a pořad skončil. Škoda. Pavle Váš pořad mi chybí, přesto přeji hodně štěstí. 11.9.2020 - a ejhle, Pavel pokračuje v rozhovorech i na CNN. No paráda.

plakát

Libovky Pepy Libického (2019) (pořad) 

Tak na rovinu - Pepa Libický bydlí asi 250m ode mě. Netušil jsem to, vlastně ho vůbec neznám, ale kolegyně z práce se kterou chodil do školy mi to prozradila. Takže je možné, že jsem někde v záběru. Pokud ano, poznáte mě podle toho, že jsem nebezpečně krásný. Takže mě Pepa nejspíš vystřihl, zastínil bych ho. Pro ty, kteří neví kde Pepa bydlí, prozradím pouze to, že v naší obci se setkali dva géniové naší historie - Karel Čapek a Jára Cimrman. Bronzová deska je toho důkazem. A teď hledejte zvědavci.