Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (650)

plakát

Krásno (2014) 

První celovečerák režiséra Sokola, za který se teda vůbec nemusí stydět. A to, že opravdu vůbec. Dlouho jsem se u českého filmu takhle nenasmál. Já se u toho bavil od začátku do konce. Velmi chválím jak Sokolovu režii, tak hlavně skvělou Syslovu kameru. Naprosto úchvatná. K Muchowovi se snad ani nemá cenu vyjadřovat, jeho hudba skvěle dokresluje každý film a u Krásna to není žádná výjimka. 8/10

plakát

Gravitace (2013) 

Avatar po pozemsku. Slintam jeste tedka po filmu a nebal bych si ho dat jeste jednou. Hrozne dobry. Tohle me bavi a nikdy bavit neprestane. Rozmlatit ISS na kousky je proste bomba napad. Nemluve o skvele rezii. Ty dlouhatananske zabery, ty dlouhe stopaze scen. To je eyegasm. Sandra Bullock, naprosto fenomenalni. Zvladnout takove zabery, ktere maji pomalu nekolik minut aniz by nevypadali nikterak nepodarene. To teda smekam. Fakt kloboucek.

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Die hard se uplne dojebala a tak si amici nasli noveho hrdinu. jen skoda ze misto eckharta neni willis aspon by to bylo parodicke...

plakát

Plivu na váš hrob 2 (2013) 

Na jednicku to v zadnem pripade nema. Vsechno je tady nucene, hrozne nucene. Nektere zabery tady chybi, nektere zabery jsou tady navic. Napriklad bych ocenil, kdyby se objevil zaber jak si Katie uziva rezani s Georgym a ne celkove kastrovani Ivana. Bohuzel nic inovativniho. Zase jenom kozy,sperma,krev a hnis.

plakát

Spisovatelé (2012) 

Prumerne indie drama o problemech rodicu a jejich deti. Cekal jsem neco trosku jineho jelikoz americky nazev hlasa Writers. Ve vysledku to neni nic nezvladnutelneho. Scenar je misty trochu prepatlany, ale to se vlastne da zvladnout.

plakát

Podfukáři (2013) 

Pátý jezdec byl až moc očividný. Bylo jasné, že je to někdo zevnitř a Freeman se na to nechoval. Zpracování je pěkné, místy fantaskní a někdy až moc přehnané. Chápu že iluzionisti umí svoji práci bravurně a bez problémů, bez trémy, ale todle už je trošku moc. Možná to bylo tím, že jsem film viděl na třikrát, ale pochybuju, že by to změnilo mé výsledné hodnocení filmu.

plakát

Vrásky z lásky (2012) 

Film s dobrým nápadem, hezkým zpracováním, ale ten scénář trochu pokulhává. Oba hlavní herci jsou skvělý, kor bohdalka, která s nezvyklým šedým senilním úlizem vypadá opravdu staře. Ale jinak je to takový slabší průměr, který končí tak nějak neurčitě.

plakát

Shrek: Zvonec a konec (2010) 

S předchozími díly se to nedá srovnat. Je to až moc předvídatelné a nudné. Pár dobrých nápadů tam je, ale ve výsledku je to strašná slabota. Škoda, že v některých případech tvůrci nevědí, kdy přestat...

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Místy docela i vtipné, takové ty vtipy, které jdou pochopit nadvakrát. Nepočítám vůbec to jak vypadá Jirák nebo Kříž s velkým hárem prorostlým jabkama či vinnou révou. To si museli kostiméři dělat srandu :)

plakát

Bitva roku: Tým snů (2013) 

Že se zrovna Holloway upíše na takový film jsem v žádném případě nečekal. Na jeho roli má sice charakter, ale koučovat mladý výrostky... ale vlastně proč ne. Ve výsledku je to další tuctová záležitost jako Let's Dance, jen tady jde o prestiž a ne o prachy. A taky hned nejsou amíci první. To mě taky vyhovuje, ne z důvodu, že bych byl nějaky amerikanofob. Jen nemám rád happy endy pokud to není nucený romantický film.