Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (8)

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Jdu si tak do kina na film, o kterém jsem nic nevěděl, jen jméno režiséra a matně vzpomínal na jeho starší filmy. Vím, že byli depresivní, a většinou v nich bylo více lidí. Tady pár fousatých pánu umírá a zbyde příběh o jednou oškubaným strejdovy. A oči jsem odlepil od plátna až při závěrečných titulcích. A o co šlo? Ani nevím, ale královsky jsem se bavil, hltal okolní přírodu a boj o přežití, nebo to byla jen tak silná touha pomsty? Tak moc je vidět jak malej chlapeček z velký lodi umí zahrát takhle pěkně, ošklivě realisticky nepěknou roli. Moc toho sice nenamluví, ale celý film jsem mu fandil. A co dodat? Snad jen, že Tom Hardy byl taky super.

plakát

Star Trek: Enterprise (2001) (seriál) 

Opravdu solidní Star Trek, škoda jen toho hlavního hudebního tématu. Jerry Goldsmith byl klasik!

plakát

Marťan (2015) 

Čekal jsem dojemnou space operu o jednom muži. Místo toho jsem dostal parádní film o prežetí na Marsu s posádkou lodi jako jednou velkou rodinou. - I'd get to fly around like iron man.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Úvodní trilogii jsem viděl asi v pěti letech, u nás na vesnici v letním kině. Tehdy jsem z ní byl úplně unešený, i když titulky jsem sotva stíhal. Druhá trilogie mě bavila obrovským a nákladným vizuálem a dohromady to krásně dalo parádní podívanou, na kterou se můžu podívat dvakrát do roka. Na pana Abramse jsem byl jako jeho fanoušek velice zvědavý. Pochválit musím krásně udělané kulisy exteriérů, interiérů, lodí i kostýmů, vše vypadá krásně a v mnohém se podobá starým dílům. S občasnými vtípky hlavních postav musí člověk počítat, přece je to film pro každého. Ale ten scénář. Jde na můj vkus moc rychle. Vidím v tom barevný kolotoč, z kterého bude každý druhý rok vyskakovat nějaká nová epizoda. Pokud ale budou takhle dobré a dá to dohromady nějaký celek, tak jsem pro!

plakát

Sinister (2012) 

Parádní horor s pomalu ale o to lépe vnucující se atmosférou. Ale hlavně ta hudba dělala ze všeho nejvíc!

plakát

Nic nás nerozdělí (2012) 

Na začátku mě naskočila husí kůže, smetla mě vlna a ta mě držela až dokonce. Bylo to nepříjemné a surově realistické. Hledat pár nejcennějších lidí v tom chaosu, bylo dost i na Ewana McGregora, ale věřil jsem mu to. Režisérsky pěkně natočené drama o záchraně života, po obrovském neštěstí.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Pryč jsou tisíce zbytečných lekaček z většiny moderních hororů. Zbyla jen výborná atmosféra, spousta legrace s vymítáním a trošku hnusu, špíny a strachu. Pro mě super film na večer.

plakát

Maska (1994) 

I po mnoha a mnoha shlédnutích je tento film, na rozdíl od většiny Carreyho rolí, prostě hodně dobrý a usměvavý.