Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Dexter

Dexter (2006)

Jakej je Dexter? Jedním slovem GENIÁLNÍ. Michael C. Hall se zdá chvílema jako takovej herec-neherec, ale jeho fejs na filmovym plátně pouze vypovídá skutečný povaze Dextera Morgana. Je to introvert, jehož průpovídky mě uklidňujou po celou dobu seriálu. V každé řadě si někoho oblíbíte. Líbila se mi původní znělka s přípravou steaku. Ale pokud nemáš silnej žaludek, nekoukej se při jídle....

Kravaťáci

Kravaťáci (2011)

Nevím jak vás, ale mě v Suits baví snad každá postava. I ta rezavá asistentka je střela! Seriál je z prostředí, kde se všichni předhání před druhými, kdo má větší koule. Arogance a soutěživost ale k právu patří. Vždy, když si řikám, že to šlape jako hodinky, se najednou vše překroutí, posere, a musím netrpělivě čekat, až vyjde další díl.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Tahle banda vědců s blondýnou mě nikdy neomrzí, i kdyby chtěli vysílat řad dvacet.

Taková moderní rodinka

Taková moderní rodinka (2009)

Seriál by se měl podle mého hodnotit po zhlédnutí všech sérií od začátku... Al Bunda mu potenciál také nedával, a kde je dnes? Sledování Moderní rodinky se pro mě stalo návykem. Jako komediální show je jedna z mála, kde herci záměrně čumí do kamery, zatímco řeší svůj family problem na pohovce. Což mě baví. I ta jejich zbrklost je vtipná. Phil totiž trochu připomíná mě, a pokud si najdete postavu, ve které se alespoň trochu vidíte, hned Vás danej seroš baví víc. Jednotlivé díly svým důvtipem a slovíčkařením udržují pozornost. Za mě jde o silnou oddechovku.

Vikingové

Vikingové (2013)

Vikingové byli jednoznačně barbaři a tenhle seriál to potvrzuje. Suroví skandinávci se sekerou v jedné ruce a štítem v druhé dělají výpravy do Anglosaského království či Francké říše. Z jejich drsnejch xichtů a postojů jde cejtit strach. Herecký obsazení je skvělý a trefný. Ragnar plní fuknci, i když mi chvílema připadá fakt přehypovanej. Flokiho smích je furt vtipnej. Bohatá krajina a bojová hudba ten celek pěkně uzavírá. 3. sérií se musí člověk trochu prokousat, často mi u seriálu nabíhá husina. Vikings stále patří mezi mé nejoblíbenější. // I Vikingové jsou porazitelní. Rollo je čůrák. /// Jakoby poslední řada ožila. Bratrové Björna si předávaj ženský jak štafetu a každej z nich chce zasunout meč do pochvy. Kripl je v rage modu, tak uvidíme, koho ještě z rodiny zabije.

Rick a Morty

Rick a Morty (2013)

Tohle fakt nevymyslíš.. Seriál jede svižně a epizody na sebe navazují. Chceš se zasmát, zrelaxovat a vidět něco originálního? Pusť si šílený dobrodružství Ricka, věčně nachcanýho a krkajícího génia s blitkama na ksichtě, a jeho ukňouranýho vnuka Mortyho. Nejvíc mě baví ta scvrklá držka Mortyho, to si nechám dát snad i na triko.

Narcos

Narcos (2015)

Authentic shit! Narco traficante! Puta merde! Konec Pabla znamenal teprve začátek obchodování s kokainem.

Pacifik

Pacifik (2010)

Válka o Pacifik skončila, ale já si přál, aby v mini sérii běžela dál. Po trochu nepřehledném začátku jsem se dostal do boje společně s hrdiny, a jejich osud mě víc zasáhl. Některé známější herce si oblíbil - Jon Bernthal, Jon Seda, William Sadler, Gary Sweet či Rami Malek. I James Badge Dale a Joseph Mazzello mě uchvátili. Postupně se mi postavy začly vybarvovat a seriál mě absolutně strhl. The Pacific se nedá srovnávat s předchozí válečnou HBO sérií o Bratrstvu neohrožených, protože se příběh odehrává jinde, za jiných podmínek. Jde o zcela jinej beef. Mariňáci tu bojují s malárií, bouřemi, vytrvalým deštěm, nedostatkem munice a podpory, záškodnými Japonci a jejich domácím prostředím. Teď mám chuť si přečíst vzpomínky 'Helmet for My Pillow' od Roberta Leckieho. 'Se starou gardou na Peleliu a Okinawě' od Eugene Sledge hned v zápětí. Za mě se jedná určitě o další válečné must-see.