Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (48)

plakát

Cool Girl! (2023) odpad!

https://youtu.be/imxTdI3hC_U?si=vtCEmR3W2qDrumO8&t=6

plakát

Jako ulití (2023) (pořad) odpad!

primitivní levicová progresivní pointless sračka

plakát

The Last of Us (2023) (seriál) 

Perfektní adaptace stejnojmenné herní série. V některých drobnostech se nezásadně liší od hry a nelze říct, že by to byla špatná věc. Některé aspekty naopak vylepšují celou atmosféru seriálu. Avšak i tak jsem ze hry měl větší pocit neustálého pocitu strachu o život. Zkrátka atmosféru měla hra dle mě lépe zpracovanou. Avšak seriál má lepší vykreslení postav a jejich osudů spolu s dalšími drobnými doplněními (např. scéna s matkou Ellie). Je to fakt povedené. Je fajn, že se seriálu účastnil i Troy Baker spolu s Ashley Johnson. Seriál roku 2023.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Hvězdička za Beeho Fostera. Jákl je infantilní zoufalec.

plakát

Párty Hárder: Summer Massacre (2022) 

Kulturní dědictví. Sexuálně srací humor nikdy neurazí. Opět oceňuji přítomnost Miroslava Čáslavky, stejně tak i nově (Krysy) Kostase Zerdalogla.

plakát

Love Island (2021) (pořad) 

Je to záživné, jako výklad učitelky zeměpisu. Akorát její výklad měl alespoň, byť naprosto nezáživnou, výpovědní hodnotu.

plakát

Hurikán (2018) 

Když byste se chtěli podívat na nově zpracovaný a kvalitní dokument o britském letounu, který měl zásadní podíl na Hitlerově fiasku s krycím názvem operace Operace Seelöwe, tak byste těžko hledali něco lepšího. Teď si dělám legraci. Dokument to není a název Hurricane má s tím má společného jen to, že v něm všichni létají. Mělo by se to jmenovat 303. stíhací peruť, protože se děj netočí okolo nikoho jiného. Do hlavní role je obsazen Iwan Rheon, coby letecké eso Jan Zumbach. Vlastně by se to mohlo jmenovat Jan Zumbach. Film to byl průměrný. Nebudu lhát, čekal jsem od toho víc.

plakát

Válka ve Vietnamu (2017) (seriál) 

Nejlepší dokumentární seriál z války ve Vietnamu.