Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Životopisný

Recenze (61)

plakát

Tři mušketýři: D'Artagnan (2023) 

Jako jo, film je skvělé dílo. Jen nerozumím tomu, proč musí být jeden z mušketýrů homosexuál. Ovšem Eva Green, Eva hrát mrchy prostě umí. :)

plakát

Promlčeno (2022) 

Film s velkým potenciálem, který byl promrhán. Škoda, myšlenka byla dobrá.

plakát

Slavná alba: Metallica - Metallica (2001) 

Metallicu jsem měl rád. A pak jsem šel na jejich koncert. A všechno se tím změnilo. Od té doby je nemám rád.  Btw, když už poslouchat nějaké jejich album, tak rozhodně Master of Puppets.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Neurazí, nenadchne. Bohužel se film celkem nešťastně zabývá tou dobou historie, ze které je hodně málo důvěryhodných zdrojů, které by mapovaly Žižkův život. Ale budiž, je to film, ne historický dokument.  Ovšem představovat Žižku jako spravedlivého ochránce ala Williama Wallace? To ne, to vážně odmítám.

plakát

Jedině Tereza (2021) odpad!

Blbější film jsem opravdu dlouho neviděl. A nepomáhá ani přeskakovat dlouhé úseky.

plakát

Střídavka (2022) 

Díky Evě Holubové se to dá přežít. Hofmann se taky snaží, ne že ne.

plakát

Schodiště (2022) (seriál) 

Velmi slušně natočené dílo, velmi dobře zahrané.  Tvůrci to rozehráli tak, že stejně určitě nevím, jak co se dělo v kritickou půl hodinu.

plakát

Guns N Roses: Use Your Illusion I (1992) (koncert) 

Svět poznal mnoho hudebních velikánů. Vivaldiho, Mozarta, Bacha, Beethovena, Led Zeppelin, Beatles, Rolling Stones a mnoho dalších. A pak přišla partička Guns n` Roses. Otřásla hudebním světem a zapsala se do kroniky rocku velmi výrazným tučným písmem. Posadila se na pomyslný trůn a od devadesátých let jí nikdo z toho trůnu nesesadil. Rozpad původní sestavy byl smutný, protože nikdo nemůže nahradit Axla, Slashe, Duffa, Izzyho, Matta a Gilbyho. Dlouhá léta trvalo, než se část původní sestavy opět sešla na podiu. Ale dravost a energie jim stále zůstala. Protože jen oni jsou GUNS N ROSES.