Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Vzkaz v láhvi (2016) 

Uz treti pribeh, tretia kniha. Ano. Som fanusik. Ta temna atmosfera je originalna Vikingska zalezitost ktora je prenasana priamo z knihy. Tesim sa na dalsie dobrodrustva s touto dvojicou.

plakát

Poslední představení (1971) 

Jeden z najlepsich filmou. Pisem komentar po 6tich dnoch od pozretia a neviem to dostat z hlavy. Vsetko tak skutocne ako zivot sam. Aj dnes aktualne z pohladu nasho dospievania. Myslim, ze sa da okolo tohto skveleho filmu napisat strasne vela, ale ja len prajem niekomu, nech si to uzije ako ja.

plakát

Co jsme komu udělali? (2014) 

Pozor silne intelektualne. Mozno aktualne. Urcite nie vtipne. Na objednavku, ty rasista... Porovnavanie s najakou dobrou francuskou komediou zbytocne.

plakát

Equalizer (2014) 

Denzel moj. Na zaciatok kazdy pripomina aky si dedko aby som bol v soku este vetsom ked sa to stane a z teba je zrazu superspion, arnold, hitman,mekgaiver ale hlavne predavac v hornbachu. No nedalo sa tomu verit od zaciatku do konca. Niekedy to bolo az smiesne, no napriek tomu som chcel dat kvoli tebe Denzel moj aspon 3*. Aj dlhe dost. Neda sa.

plakát

Whiplash (2014) 

Ten kto maka aj ked ostatny su uz na pive...Talent nestaci, vzdy je za tym nieco viac. Koniec som si vychutnal,odporucam. 90%

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

To bolo co? Robite si srandu? Perfektne namiesane. Bondovka je iba tak dobra ako jej padouch? Tak tomu ver a nielen padouch. Bondovka novej generacie. 90%

plakát

Bůh masakru (2011) 

Zasiel som si do divadla. Malomestiactvo v ňjùjorskom prostredi jedneho bytu. Luxusny herci a v cestine. Prisaham ze podobnost s nami cisto nahodna. 80% Zajdite si do divadla.

plakát

Malý Nicky - Satan Junior (2000) odpad!

Snazil som sa, vazne som sa snazil. Ked som sa zasmial az v 20 minute povedal som si, ze to dam. Nakoniec v 32 minute som to vzdal. Zivot je kratky.

plakát

Divoké historky (2014) 

Tak taketo nieco sa hlada tazko.Nechapem niekoho kto da menej ako 4*.Mne to hralo dokonca aj ako celok.Pekne poskladane.Uplne 100% !