Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (6)

plakát

Most do země Terabithia (2007) 

>>Spoiler Warning<< Jestli chce Disney ždímat malý děti tím, že nechá umřít hlavní hrdinku (která musí být pro mainstreamový publikum hypersympatická), tak ať jde pěkně do háje! Na 3* to u mě dotáhli jen díky Zooey a Princi Terrienovi.

plakát

Majestic (2001) 

Hele, Pete, existuje v Hollywoodu místo, kde mi, k čertu, vrátěj dvě hodiny života? ...

plakát

Planeta upírů (1965) 

První hvězdička za hudbu a "výpravu", druhá za přinejmenším úsměvnou pointu.

plakát

Ten, který přežil (2015) 

Hodně lidí v komentářích řeší četné zobrazování penisu hlavní postavy, ovšem pouze těm bystřejším tu dochází, že přesně tak, jak snímek naturalisticky vyobrazuje, by to tu po případném blackoutu mohlo taky vypadat - tiše až němě, s pomalu plynoucím časem a nějakými těmi políčky kolem přístřešku (na kterých si nazí přeživší budou klidně nosit ředkvičky v kyblíku pověšeném na svém penisu!) ... ano, chtěla jsem to slovo napsat ještě jednou, protože na penisech není nic pohoršujícího stejně jako na ňadrech ... je to prostě penis, co penis penisem stojí a nikdo to scénáristům, hercům ani jejich penisům nemůže vyčítat.

plakát

Mikrokosmos (1996) 

Kéž by měl žebříček v protiváze k hodnocení "odpad" také hodnocení "výjimečný" ... pět hvězdiček mi u takového počinu, jakým je Microcosmos, nestačí. Neotřelý nápad ve spojení s úžasným zpracováním diváka (milovníka hmyzu a přírody zvlášť) ani jednou za těch 80 minut nenudí, přestože ve filmu padne jen pár lidských vět.