Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (6)

plakát

Andílek na nervy (2015) odpad!

Tak tohle už snad nemůžete myslet ani vážně. Častokrát si krátim večery sledováním komerčních dívčích filmů, ale tohle jsem ještě neviděl. Někdo z produkce si asi řekl, že natočit film o blogerce bude kůl a mladejm se to bude líbit. KDE JSTE NECHALI ROZUM? Samozřejmě je to moje chyba, protože jsem zase naletěl odpadu odpadů všech odpadů. Celej film jsem dumal, co je vlastně pointa tohodle "veledíla". Odpověď jsem nenašel ani po nekonečnejch a bolestiplnejch 105ti minutách. Horší herce snad vybrat ani nemohli. Můj "oblíbenec" Áda Mišíků se kvůli roli, chudáček, dokonce musel naučit řídit traktor. Tahle showbiznisová tlačenka (jak rád říkává můj tatík) celýmu filmu dodal absolutní nerealistickou podobu. Tohle by mělo bejt dokonce sci-fi, protože takovou slátaninu jsem neviděl už léta. Velebnosti, jdu blejt.... odpad!

plakát

Žena v černém (2012) 

Po dlouhý době konečně horor, kterej má říz. Má to atmosféru, místo pro natáčení je vybraný na jedničku. Radcliffe to zahrál taky supr! Možná bych změnil herce syna hlavní postavy. Ten je trošku horší, naštěstí si až tak moc nezahrál, takže bez problému. Film, kde se nebojí vraždit děti hodnotím vždycky kladně. :-)

plakát

Trust (2010) 

Zajímavý nápad. První polovinu se neděje vůbec nic, krom animací chatu nadrženého čtyřicátníka. Zhruba tak v polovině filmu to dokonce začalo vypadat, že příběh začne gradovat, ovšem opak byl pravdou. Po zbytek filmu můžeme vidět jen nervově zhrouceného otce, který mlátí náhodné lidi na školním volejbalovém zápase, rozmazlenou pí, která si zajezdila na kládě a utápí se v slzách, že jí nezavolal zpátky a matku, která nehraje až tak zvláštní roli, ale jen řve na manžela - jak už to bohužel bývá. Film je natočený celkem kvalitně, dabing v češtině je odporný (beru v potaz při hodnocení), herecké výkony spíše průměrné, hlavní postava nesympatická. Nechápu celou zápletku filmu... Ano, holce je sice 14, ale s tím úchylem spala víceméně dobrovolně, takže nerozumím tomu, proč se celý příběh s případem zachází jako s regulerním znásilněním. U konce jsem se už dost nudil, ale závěrečná scéna je jedna z těch, u kterých si říkáte : "No, takhle na hovno to přece nemůže skončit!" Za mě 2 hvězdičky, bohužel... Nápad dobrý, zpracování podprůměrné!

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

Nevím, jestli jsem jediný, kdo pokaždé, když vidí tento film, dostane nepřekonatelnou chuť (skoro až abstinenční příznak) na čokoládu. Krásně zpracovaný a natočený film, o hereckých výkonech ani nemluvě. Johnny Depp - Pan Wonka, chcete- li, nám opět ukázal, že je skvělý herec. Celý film se nese v jakési vtipné atmosféře, i přes to si ale člověk občas říká, že tu není něco v pořádku. Myslím, že přesně toho chtěli autoři docílit. Nepřekonatelná pohádka, která nenudí ani dospělého. 5 hvězdiček.

plakát

Sněženky a machři po 25 letech (2008) 

Asi jen v jednom má tento film výhodu. Stejně jako na školním sraze zde uvidíte, jak lidé zestárli a zfotrovatěli. Film má poněkud zajímavou atmosféru. Horské prostředí je mi sympatické a blízké. Ovšem scénáristé tohoto filmu by možná, při třoše snahy přišli i na jinou, neopakující se zápletku, než je problém s alkoholem Vikyho Cabadaje, láska Radka Převrátila nebo dnes již nepřetrvávající přitažlivost Mariky Kardové. Herecké výkony jsou mírně nadprůměrné a kvalita celkového filmu je na 3 hvězdičky.

plakát

Spotlight (2015) 

Kvalitní herecké výkony a kvalitní téma. Důvod, proč jsem film hodnotil spíše podprůměrně, je ten, že film je od začátku až dokonce velice nudný. Každý od začátku věděl, jaká je zápletka. Každý věděl, jak to nakonec dopadne. Pro američana, který o této kauze věděl nebo pro člověka ze žurnalistiky, může být tento film rozhodně zajímavý. Pro průměrného evropana, asiata nebo jakéhokoliv NE-američana - NUDA. Rozhodně si tento film, podle mého, nezasloužil Oscara. Kdyby se ve filmu nevyskytovaly naprosto bezvýznamné a nudné záběry (žena vyklízí nádobí z myčky atd.), možná by se během promítání neozývaly připomínky typu : "Zavolejte někdo, že je tu bomba, ať už můžem odejít!"