Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi
  • Komedie

Recenze (6)

plakát

Mamma Mia! Here We Go Again (2018) 

Je to jen můj pocit nebo ten zpěv, obzvlášť u "nových" postav prostě neladí? Je to jakoby si tvůrci nedali vůbec práci s tím, jak dvojice (nejčastěji mladá Donna s někým) působí dohromady. V prvním díle všechno působilo tak harmonicky ... tady mi to zkazilo dojem z příběhu, který písničky měly vyprávět. Konec dojemný, povedl se, načež to pak zabila Cher a efekt byl pryč :D no nevadí ... po unaveném dni plném rodinných návštěv to byla milá oddechovka.

plakát

Útok z hlubin 2 (2018) 

Mam ráda žraločky a podobný potvory, fakt jo ... tady u toho hororu jsem se fakt bála ... že nikdy neskončí. Dávám 1*, ty žraloci za nic nemohli.

plakát

Rudá volavka (2018) 

Knihu jsem nečetla - soudím tedy pouze jako průměrný divák. Film se povedl, Jen hrála skvěle, jediné, co bych vytkla byl místy nepovedený ruský přízvuk (trochu jsem nevěděla k čemu sloužilo to, že občas ho měla, občas ne). Děj měl spád, žádné výplňovky, napětí bylo místy víc než dost a zápletka mě určitě nezklamala. Čtu tady spoustu kritiky, já soudím podle toho, že jsem se při filmu nepodívala na hodiny ani jsem nekoukala po vejrech - film přitáhl mou pozornost a proto není třeba rádoby profesionálních filmových kritik, kdy to režisér opravdu nezvládl z důvodu xy.

plakát

Tomb Raider (2018) 

Jako průměrnému divákovi se mi film líbil... na doma... k domácím burgerům... ale bohužel, jelikož jsem odehrála i PC hry, nastalo zklamání. Tomb Raider hra byla koncipována jako lovci pokladů s pěknou brunetkou a spooooustou nadpřirozena. Přílišná snaha zasadit film do reálného světa ho možná zkazila. Nicméně, chválím obsazení, Alicia byla sympatická a na Laru seděla pěkně - na tu moderní. Další zfilmovaný Tomb Raider zakládám do složky "až bude v sobotu večer nuda u hraní deskovky"

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Zábavná forma dějepisu, tak to mám ráda. Jako mladší ročník (čti: ucho, co pořádně neví, jaký to bylo za komoušů) jsem si film dost užila. Kvalitní, zároveň komedie a zároveň česká (no, né že by to třeba američani s tou kvalitou nějak přeháněli), to je skvělá a raritní kombinace. I herecké výkony byly uvěřitelné a přesvědčivé.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Hrozně moc jsem se snažila dokoukat, napotřetí se to povedlo ... nebudu přeci dávat hodnocení z prvních 40 minut, ale dokoukám, jako správný "filmový kritik", žeano. Všichni srovnávají s Prometheem, tak i já se přidám, Covenant je horší. Tady už mě nezaujal ani asasín David (sakra do jakých filmů to poslední dobou leze ...), ani výkony výpravné skupiny narozdíl od Promethea, kde byla alespoň okouzlující Naomi. Nejsem náročný divák, často se mi líbí i filmy, co tu mají "jenom modrou", ale tady vidim bohužel velký špatný.