Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (665)

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Solidní zástupce svého žánru, kterému až příliš chybí nějaké překvapující vyústění. Na druhou stranu si to režisér kompenzuje výbornou syrovou atmosférou (ta zima je opravdu strhující) a snahou o co největší "reálnost". Škoda, že na konci je až příliš znát to, že režisérovi a scénáristovi docházely nápady a veškerá inovace se vytrácí jak pára nad hrncem. Akční sekvence patří k vrcholům akční kinematografie.

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Výborná první a druhá série.Pak už to šlo z kopce dolů dle mého uvážení.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Tim Burton je génius a ve spojení s hercem Johny Deppem je to absolutní špička na poli filmového úmění..Tak sladká a neuvěřitelná zvířata či osoby s lehkostí hlavní představitelky velmi dobře sedí a divák se baví a baví.

plakát

Alibi na klíč (2017) 

Kvalitní francouzská kinematografie se vším všudy.

plakát

Alois Nebel (2011) 

Atmosféra za pět bodů,děj za tři,aneb vizuálně na mě film silně zapůsobil,jen ta hlavní dějová linka byla rychle rozpletena.Mluvil jsem osobně s panem Rudišem a je to velmi zajímavý člověk s velkou fantazií a láskou k vláčkům a filmu,dopřejme mu co nejvíce štěstí,ať se nám ten český film proslaví ve světě.Buď tímto dílem ,či dalším od těchto tvůrců.75%.

plakát

Alvin a Chipmunkové 2 (2009) 

Musím podoktnout ,že tento druhý díl je více zaměřený na dětské diváky,takže u dětí za 100procent,pro mne za 60procent.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Byl jsem přinucen jít na tento film do kina a očekávání z filmu mě nepřekvapilo.Opravdu podívaná pro mladistvé.Jediné co mě překvapilo ,že tvůrci ve finále filmu nechají...(kdo viděl,pochopí...dál neprozradím).A pak ten trailer v závěrečných titulkách na X-meny,no síla.

plakát

Američan (2010) 

Tak utrápený výraz Clooneyho dal zapravdu všem divákům,za nic to nestálo a dost nudy a pochyb,proč to vůbec natočil...nuda.

plakát

Andělé všedního dne (2014) 

Na začátku filmu se na mě vyhrnulo toliko postav,že jsem měl problém se v nich orientovat.Vlastně celý film jsem musel bedlivě hlídat,jinak bych se v ději absolutně ztratil.Je to velká škoda,když Alice Nellis je tak dobrá režisérka a scénáristka.Jediné,co film opravdu zachraňuje jsou herecké výkony tria Polívka,Bydžovská,Melíšková.A ještě musím vyzdvihnout hudbu k filmu,ta se opravdu povedla.No škoda,průměrný film,od kterého jsem čekal více.Ale i tak je to pořád něco,za co se naše kinematografie nemusí až tak stydět.