Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (665)

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

Už dlouho jsem čekal na film podobný filmu Šílená/Krásný.Samozřejmě filmy jsou obsahově dost odlišné,ale ty výkony mladých herců je spojují.Mladá dvojice,kterou spojuje těžká nemoc,ale i pak láska.Těžké chvíle,které spojují všechny v boji o život.Výborně zahrané a opravdu velké překvápko pro mě.Prostě je to krásný film,kde jsem se zasmál a i zamáčkl slzu.Hvězdy jim opravdu nepřály,ale já jim dávám plný počet hvězdiček.

plakát

Všechny cesty vedou do hrobu (2014) 

Velmi vtipná komedie o divokém západě.Ten nápad se zarostlou ovcí byl báječný.I další gagy,třeba "Mila Kunis"atd.Co ale podle mě film dost stahuje je různé narážky na vyměšování či záběry na výkaly...Vůbec by nevadilo,kdyby film měl kratší stopáž.Tvůrce do něj narval strašně moc vtipů,ale čeho je dost,toho je příliš.

plakát

Plán útěku (2013) 

Parádní film o vězení budoucnosti s dobrým obsazením a dobrým spádem. Pohoda od začátku do konce.

plakát

Bony a klid 2 (2014) 

Prázdnota nad prázdnotou.Nechápu,jak někdo se může pustit s tak deb.......scénářem do natočení druhého dílu,který je tak zbytečný až je člověku k pláči.Jedna hvězdička ode mne pro Jakuba Prachaře,který se snažil něco zahrát,ale film je stejně srač.. .

plakát

Khumba (2013) 

Dospělí se nudí a prckům se to snad líbilo.Zebra které chybí pruhy a kvůli ní neprší?No tak tedy dobrá...

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Příjemná podívaná s návratem do 70 let.Fanoušci série budou nadšeni a my ostatní se příjemně pobavíme.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Byl jsem přinucen jít na tento film do kina a očekávání z filmu mě nepřekvapilo.Opravdu podívaná pro mladistvé.Jediné co mě překvapilo ,že tvůrci ve finále filmu nechají...(kdo viděl,pochopí...dál neprozradím).A pak ten trailer v závěrečných titulkách na X-meny,no síla.

plakát

Rio 2 (2014) 

Druhý díl výtečného animáku Rio mě dle předpokladu dost zklamal.Je to druhý díl,takže na zápletku musíme dát nové postavy(najednou mají hlavní protagonisté tři děti),zloducha co ničí prales a aby se to nepletlo,tak i hlavní záporák z prvního dílu.To zabalíme do (ne)líbivé formy plna barev,zpívání a tance.

plakát

Fair Play (2014) 

Nedávná minulost z jiného hlediska.A toho sportovního.Drama výborné kvality,kde vyniká Judit Bárdós a v roli estébáka pan Bareš.Je až s podivem,kam komunistická sféra zasahovala a snažila se prosadit i jinak,než svoji politickou hrůzou.

plakát

Need for Speed (2014) 

Když jsem smažil Need for Speed na pc,to byli časy...a po těch letech mé srdce zabušilo,když se dozvím,že se podle herní série natočí film a já jej včera měl možnost vidět.Ale už z trailerů jsem měl takový divný pocit z hlavního hrdiny filmu,prostě mi nějak neseděl.A ono tomu opravdu tak je.Takovýho trapáka,který se tváří drsně jak jen to jde,má přihlouplé hlášky...No on celý film mě přišel tak nějak divný,ty postavy nebyli obsazené podle mně správnými herci.I ta jeho partička rádobymechaniků....no já bych jim nesvěřil ani flexu do ruky či šroubovák.A ještě musím dodat,že po prvních 15 minutách filmu mi bylo hned jasné,o čem to bude i jak to dopadne.Je to pro mě jasné zklamání na celé čáře,čekal jsem více.