Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (665)

plakát

Gravitace (2013) 

Písklavý zvuk při úvodních titulcích Vás(jako mě)zcela zdeptá a navodí nervydrásající očekávanou podívanou.A já se dočkal.Vynikající film,v kterém se o dvou hrdinách dozvíme minimum,ale to fakt neva.Film nabitý nervovým zhroucením,vypjaté scény a žádné vykecávání.Je to drama s velkým dé.A konečně film ve 3D,při kterém se mi z toho vesmíru točila hlava.Pro mě nejlepší film tohoto roku 2013.Stojí za to.Absolutně!!!Alfonso Cuarón je borec!!!!

plakát

One Direction 3D: This Is Us (2013) 

Je to dokument,takže musím hodnotit ne podle hudby,ale podle způsobu a obsahu dokumentárního filmu.A jak musím uvést,tak celek je velmi vydařený a dost se o klucích z kapely dozvíme a je to hezky spořádané.Dokument se povedl(...a ta jejich muzika kluků,no....).

plakát

Lesní duch (2013) 

Prostoduchá podívaná s hektolitry krve.

plakát

Šmejdi (2013) 

Dokument tedy se mnou zamával,co si Ty bestie dovolej,to je strašný.Mrchy jedny.Řeknete prosím dědečkům a babičkám,ať nikam nejezděj a nepodporujou tyhle darebáky.Díky.

plakát

Barva noci (1994) 

Krásná Jane March,jinak nuda.

plakát

Království lesních strážců (2013) 

V záplavě dnešních rádobysuper animáků je tohle podívaná se vším všudy.Krásná animace,povedené 3D,poutavý příběh a výborná hudba.Doporučuji.

plakát

Bez doteku (2013) 

Film mne velmi zajímal,když jsem se dočetl o čem film by měl pojednávat.Ale velké to bylo zklamání.Při sledování jsem měl spoustu otázek,proč tohle nebo jak apod a odpovědi se mi nedostalo.Třeba tvůrce to takto zamýšlel,ale podle mně(pokud tomu tak bylo),tak režisér udělal velkou chybu včetně scénáristy.Film na mě zapůsobil přešně tak,jak je nazván:Bez doteku...vůbec mě film neoslovil.

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Prijemne zakončení trilogie.Dobrá zábava to chlapci s Vámi byla...

plakát

Velká svatba (2013) 

Příjemná konverzační komedie,která je i upřímně sprostá a herci jsou elegantní každým coulem.Rád si film zopakuji.