Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (9)

Pan Nikdo

Pan Nikdo (2009)

zaprvé, tohle je naprosto uchvacující vizuální jízda. zadruhétohle je naprosto uchvacující hudební jízda. zatřetí tohle je naprosto uchvacující casting, zejména dětských postav. celkově nemůžu hodnotit jinak, než rozmezím čtyř a pěti hvězdiček(převažující k pětce k atmosféře a jedinečnosti okamžiku), protože narozdíl od Enšpígla jsem uchváceným fanouškem "motýlích" filmů(rozuměj filmů točících se kolem fenoménu butterfly effectu), a snímek Mr. Nobody rozpitval varianty příběhu nejpodrobněji a stíháte-li chápat, také nejlépe z mnou dosud viděných tématicky podobně řaditelných filmů. do jisté míry to byl risk: natočit film za kvantum(na evropské poměry) peněz, který si ovšem nemůže najít místo v srdci každého. Vydělá si vůbec na sebe? Kdoví, já jsem za něj rád!

Muži, kteří nenávidí ženy

Muži, kteří nenávidí ženy (2009)

parádní, neokázalé. Svěží nápad, perfektní obsazení, perfektní provedení. Výborně jsem si film užil! Uvidíme, jakou korekci mého názoru přinese přečtení předlohy.

Fontána

Fontána (2006)

Ještě mi hrají závěrečné titulky... Těžko říct, co se se mnou děje, že oba filmy(druhý je The Blind Side), které jsem dnes viděl, mě dostaly na plné čáře. Možná není chyba ve mě. Možná jsem jen měl čest setkat se se dvěma výjimečnými filmy.

Americká krása

Americká krása (1999)

Teď je to už můj srdeční film. Téměř pravidelně se dostávám do nějakých potíží a to si vždy vzpomenu na tento úžasný snímek, kdy jeden usedlý podpantoflák absolutně změní zbytek svého života. Toto je první film, u kterého jsem začal více vnímat Kevina Spaceyho a postupně se vypracoval na mého TOP herce. Výborně se pro roli hlavního hrdiny hodí. Skoro se až divím, že jej filmová akademie nevzala více v úvahu. Opravdu nemám nic proti Titanicu, avšak tento film má pro mě daleko větší význam - asi jako skutečný Titanic pro lodní průmysl začátku 20.století

Samotáři

Samotáři (2000)

Galadriel povídal, že kdo neviděl tenhle film, ten že je divnej.... Do konce května 2011(tedy sedm let po jeho komentáři) jsem byl divnej i já. Film jsem neviděl a myslel jsem, že Samotáři jsou nějaká Hrabalovka - jako třeba Chalupáři... Kdybych aspoň trochu tušil, o čem to je, a že tam hraje dvojka Trojan - Macháček, viděl bych to dávno. Protože takhle upřímně se divit nad instrumentální verzí hymny, to zvládne jenom náš Jirka z MIG 21!

Nádherná Zelená

Nádherná Zelená (1996)

kdo chce, vezme si z filmu něco pozitivního. jiní zase něco negativního. osobně vím o new age prd, proto tolik neškatulkuju. mám rád přírodu, v konzumu a středním proudu se nenacházím. to jsou mé důvody, proč se mi La Belle Verte líbil. příjemně jsem s "úžasnou zelenou" strávil večer. vsadím se, že spousta z tvrdých kritiků filmů se Zelenou strávila nejeden večer.