Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Horor

Recenze (430)

plakát

Gen V - Season 1 (2023) (série) 

Beru to jako výplň při čekání na Bandu 4. Krví se tady nešetřilo, ale jinak je to takové nevinné a prostinké pobíhání po Godolkinově univerzitě pro diváky puberťáky, aby mohli o čem povídat ve škole o přestávce. Patrick Schwarzenegger by mohl občas zajít do fitka (tatík Arnold by mu jistě poradil, jak na to), aby nehrál druhé housle v takových trapárnách, jako je tahle.

plakát

Obchodníci s bolestí (2023) 

Pohled do zákulisí farmaceutického byznysu, kde se pohybují bezohlední zmrdi obchodující s lidským zdravím. Film je nudný, takže dvě hvězdy za to, že ve finále dostali pěkně na držku.

plakát

Ostré předměty (2018) (seriál) 

Podle zdejšího hodnocení čekáš osm dílů, že se něco stane. Nestane se nic. Spousta dějových linek je nedořešená, ačkoliv je v seriálu na to času a místa dost. Nic se však neřeší, pouze se pochlastává a bloumá bezcílně po městečku. Ani ten závěr není šokující, protože je prostě nereálný. Další nadhodnocená velmi nudná srágora.

plakát

Poslední střih (2022) 

Pro ty, kteří mají nutkání to pár minutách vypnout mám jednu radu : Vydržte to prosím prvních 36 minut a pečlivě se dívejte na podezřelé momenty ve filmu (většinou scény, které jsou nejvíce debilní a otravné). No a pak si užijete parádní jízdu ... Takhle dlouho už jsem se nenasmál ani nepamatuji.

plakát

Seminář (2023) 

Absolutně nechápu, proč záporák nosil tu debilní masku, která ho musela hodně omezovat. Mohl mít klasickou vojenskou kuklu, když chtěl být maskovanej a bylo by to méně otravné. A komedie to opravdu není a horor už teprve ne. Je to spíš rozverná fraška v přírodě.

plakát

Fér hra (2023) 

Burzovní makléři jsou všichni do jednoho kokoti a dobře jim tak, když si občas nabijou držku.

plakát

Equalizer 3: Poslední kapitola (2023) 

Na ekvalizéru přidali basy a výšky, no a tak vzniknul nejlepší celkem brutální ekvalizér. Zaslouženě plná palba a ještě jeden díl by mohl Denzel stihnout.

plakát

Arnold (2023) (seriál) 

Arny je pro mojí generaci legenda. Na jeho filmy na VHS kazetách jsme koukali pořád dokola. Pak jsem si v r.1989 postavil v suterénu svojí malou posilovnu. Uvidíme, s čím přijde můj další oblíbenec Sly ...

plakát

Prácička v Itálii (1969) 

Remake z r.2003 jsem viděl, ale tohle je  bohužel docela nudný a hloupý originál. Honička v mini cooperech byla docela ucházející, ale závěr byl naprosto stupidní. Když totiž balancovali nad srázem, tak se nejdříve všichni na povel přemístili do předku autobusu, přestože měli ke zlatu někteří blízko a autobus byl v té chvíli vyvážený, tak mohli zlato postupně ihned přemisťovat do předku a autobus vyvažovat. Stalo se to, že se zlato samo začalo sešoupávat do zadku autobusu, což vzhledem k jeho váze mělo okamžitě způsobit pád do srázu. Co myslíte, že se stalo ...