Reklama

Reklama

Fér hra

Trailer 2

VOD (1)

Kvůli nečekanému povýšení v nemilosrdném hedgeovém fondu se jim vztah začne rozpadat pod rukama. A v ohrožení nejsou jenom nedávné zásnuby. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (55)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Dobře natočený a zahraný thriller. Film má velmi působivý trailer, který umí zaujmout a vyvolat touhu film vidět. Střihači trailerů odvedli luxusní práci, to se musí nechat. Problém je, že trailer lehce klame tělem, a my ve výsledku dostaneme trochu jiný film. Což, by samo osobě nevadilo, kdyby to, co dostaneme bylo zajímavější, než trailer, ale to bohužel není. Největší problém filmu je ten, že ve výsledku skoro ničím nepřekvapí. Prostě v určitém momentě vyloží karty na stůl a podle nich jede. Žádný zvrat, žádné velké překvapení, žádné šokující vyvrcholení, které by s námi otřáslo. Režisérka Chloe Domont odvedla parádní práci. Její režie je přesná, úderná, nemá problém udělat romantickou nebo fyzicky nepříjemnou scénu, parádně pracuje s atmosférou a napětím, umí dovést herce k výborným výkonů. Domont je hodně moc šikovná režisérka a má řemeslo v ruce, a ví jak natočit scénu, aby byla působivá. Jediný, co jí podráží nohy je její příběh, ke které mu si napsala scénář. Phoebe Dynevor předvedla z mého pohledu výborný výkon a hodně moc se mi líbilo jakým způsobem pojala svou postavu, a jak se v průběhu filmu vyvíjí až do samotného konce. Alden Ehrenreich odvedl moc dobrou práci a jeho herecký výkon je dost dobrý, bohužel scénář s jeho postavou pracuje tím nejpřímočařejším způsobem a je to velká škoda. Eddie Marsan nemá tolik prostoru, ale své si s přehledem odehraje. Film je vizuálně působivý, hezky se na něj kouká, a po technické stránce mu nelze nic vytknout. Fair Play je dobře natočený a zahraný thriller, který doplácí, na obyčejný a předvídatelný příběh. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Velmi nadějný rozjezd, trochu pochybné rozuzlení. Rozumím, co tímhle snímkem Chloe Domont říká, ale z provedení jsem byl mírně na rozpacích. Celá ta myšlenka šla podat v náznacích a drobných niterních pohnutkách postav a bylo by to velmi efektivní, místo toho v druhé polovině filmu padla volba na rádoby šokující hnaní chování postav ad absurdum a všechna uvěřitelnost snímku tím u mě dost spadla. Je to škoda, mělo to náběh na velmi solidní drama s několika velmi podnětnými myšlenkami. [Sundance Film Festival 2023] ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní svět financí a investic versus mladá láska, jejíž váhu navíc čerstvě pozvedlo zasnoubení. Ve světě, kde se vyplácejí víc než půlmilionové provize za zvládnutý obchod, běží šuškanda, že mladší verze Sama Worthingtona dostane flek portfolio manažera poté, co ten poslední ve vzteku rozsekal kancelář a zmizel. Jenže místo nakonec obsadí sympatické děvče z historické seriálové romance Bridgerton, která s ním (navzdory firemním pravidlům) sdílí jednu postel. Chápavý přítel je samozřejmě šťastný spolu s ní, ovšem zase tak horké to s tou přejícností nebude. Vztahy a zvraty charakterů jsou poměrně uvěřitelné a výživné, stejně tak (ne)uvědomění si, že i ambice mají mít své hranice. Ani jsem nepotřeboval nějaký šokující převrat. Velký chlapský svět, korporátní vyprázdněnost, s ní nervózní atmosféra a dva velmi slušní herci. Nepolíben výše zmíněným seriálem si jméno Phoebe Dynevor zapamatuju. Vlastně nakonec příjemné překvapení a lepší tři hvězdy. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nejsem si sice úplně jistý co měla být hlavní mesidž tohoto snímku, nicméně jako vztahové drama na jedno použití ve kterém hlavní dvojici jebne nedlouho poté co je ona povýšena to celkem funguje. Není to žádný zázrak, který by se nějak vymykal z žánrových kloubů a Alden Ehrenreichovi sem měl celkem problém věřit prakticky cokoliv co tu předváděl, ale jako celek mě Fair Play nijak neurazilo a viděl sem v tomhle ranku spoustu horších filmů...60% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Začalo to vcelku nevinne, no postupný vývoj absolútne pohltil vzťah Emily a Luka. Avšak keď povýšia Emily namiesto ctižiadostivého Luka, začína sa doslova pekla. Inak, celkovo sa čudujem Emily, že vôbec chcela ďalej ťahať vzťah s niekým, kto jej absolútne nič nedoprial a nehorázne závidel. Správania Luka mi bolo totálne odporné, hoci aj Emily mala zopár zaváhaní - ale pri tom psychickom vypätí sa ani nečudujem. Takých narciskov ako bol Luke fakt nemusím. Čo sa filmu týka, tak atmosféra psychoteroru bola vystihnutá viac než dobre. Ale po dejovej stránke to bolo miestami fakt absurdné, a celkovo skôr priemerné. 3* ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Práva na tento film boli predané spoločnosti Netflix za 20 miliónov dolárov. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Srbsku od januára 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama