Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nutně potřebuje práci, aby se mohla postarat o dceru. Nastoupí proto do farmaceutického start-upu, kterému se moc nedaří, a zaplete se tam do nebezpečného spiknutí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (134)

djfun 

všechny recenze uživatele

Farmaceutický "Vlci z Wall Street" a Emilka v Leových kalhotách, což jí nejen sluší, ale i dost sedí:) Před dvaceti lety by Pain Hustlers byla totál bomba, dnes už sice nic překvapivého (bohužel), přesto záživná jízdička, kterou s plynem na podlaze kočíruje Emily Blunt: tupá, neomalená, otevřená - záleží na tom, kterej překlad jejího jména si vyberete... za mě platí všechny tři a vzhledem k vývoji její postavy přesně v uvedeném pořadí! ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Neurazilo, nenadchlo a viac menej ničím neprekvapilo. Vlka z Wall Street z toho cítiť len okrajovo a film určite nemá tak silný drajv a energiu ako Scorseseho masterpiece. Emily Blunt klasicky okej, film sa dejom snaží šokovať, ale ako som už spoínal: akosi si nerobím ilúzie a že sa takéto niečo stalo ma extra neprekvapilo. Smutné, nemorálne a desivé to je, no David Yates (ktorý od posledného Harryho Pottera a fiaskom s Fantastickými zvermi čaká na poriadny film) to nedokázal podať takým spôsobom, aby ma to výraznejšie zasiahlo. 55% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„…MÁTE TÝDEN NA TO PŘESVĚDČIT NĚJAKÉHO DOKTORA, ABY PŘEDEPSAL TEN LÉK…“  Takže doktoři jsou stejně chamtivý a nadržení jako ostatní… a farmaceutickej průmysl je byznys jako prase… K tomuhle (ne)překvapivýmu zjištění je uzpůsobenej příběh, kterýmu vládne Emily Blunt a společně působěj na jednoduchý divákovy pudy… inu, proč né, páč kdo by nechtěl bejt bohatej, že? Dobrej film na zajímavý téma, navíc s dobrým obsazením, ve kterým se dá najít i kousek vtipu.  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Film je založen na knize „The Hard Sell“ (2022), kterou napsal Evan Hughes. 2.) Jde o volnou adaptaci skutečného příběhu, takže například hlavní postava Liza Drake v onom příběhu vůbec nefiguruje. 3.) Thx za titule „Vít Bezdíček“. ///                         PŘÍBĚH  *****  HUMOR  *  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

K doktorovi až na smrtelné posteli a do lékárny ani pro vitamín C... Podařená netflixárna natočená v nečekaném Vlk z Wall Street tempu o vzestupu jedné začínající farmaceutické firmy a o tom, že nenažranost trhu zabíjí. Herecké trio Blunt, Evans, Garcia si vychutnává každou scénu, ale je to právě Emilly Blunt, která pozvedá svou komplikovanou motivací Obchodníky s bolestí o stupínek výše. To kapitán Amerika je nečekaně upozaděný. Ovšem podpůrnou obchoďáckou sviňi, která ví že takhle to prostě funguje, zvládá na jedničku. Milé překvapení, hlavně pro rutinéra Yatese, který po kouzelnících potřeboval vykoupení jako sůl. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Mám tyhle filmy rád, ale chyběl tomu větší tah na branku, dravější tempo i lepší situačnější humor. Wall Street i Dumb Money je teda o level možná o dva výše, ale i tak má Pain Hustlers světlé momenty. Dějově sice jede dle zajeté šablony a jede bohužel bez překvapení. Emily Blunt získá se štěstím zajímavou práci a začnou se vydělávat slušné peníze, jenže člověk je na vrcholu jen chvíli a klasicky se to začně opět sypat a člověk tak nějak už čeká až to skončí. Takže pár hluhých míst se tu bohužel najde, ale to nahlédnutí do korupce farmaceutického průmyslu bylo fajn. Soud dopadl zajímavě a pro mě překvapivě a Emily Blunt si to kradla hezky pro sebe. Silná trojka. 65% ()

Galerie (89)

Zajímavosti (2)

  • Snímek je volným zpracováním skutečného příběhu, který odhalil novinář New York Times, Evan Hughes. (Olík)
  • Film sa natáčal v Savannah a Atlante (Georgia, USA) a v štáte Florida (USA). Obdobie natáčania trvalo od 22. augusta do 25. októbra 2022. (Arsenal83)

Související novinky

Fantastická zvířata mají stopku

Fantastická zvířata mají stopku

27.10.2023

Přestože David Zaslav, nový šéf Warner Bros. Discovery ustavičně tvrdí, že studio nesáhlo na značku Harryho Pottera od konce Relikvií smrti (a i tak si ty uplynulé roky od premiéry trochu plete),… (více)

Reklama

Reklama