Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (72)

plakát

I'm Still Here (2010) 

V mých očích nepochopitelný a hlavně nekoukatelny projekt Afflecka, kde se k tomu kdo ví jak přimichal suprovy herec Joaquin Phoenix. No jenom doufám, že ani jednoho nenapadne vytvořit podobný filmodokument o herecké trosce, která se dá na Rap kariéru.

plakát

Iluzionista (2006) 

Slabý odvar toho co nám ve stejném roce nabídl Nolan v Dokonalém triku.

plakát

Trumbo (2015) 

Poctivý životopisný film kde opět uřaduje Bryan Cranston svým hereckým umem.

plakát

Butch Cassidy a Sundance Kid (1969) 

Newman a Redford jsou charismatičtí, sympatičtí, prostě parádní . Nedovedu si představit, že by role dvou legendárních banditů zahrál někdo jiný. Dialogy jsou parádní, zpracování taky, jedině hudba mě neoslovila kromě skladby "Raindrops keep falling on my head". Odlehčená atmosféra ve filmu je dobře vybalancovaná a závěr filmu je skvělou tečkou za celým příběhem.

plakát

Sezóna zabíjení (2013) 

Takovou absurditu jsem dlouho neviděl. Směšný film

plakát

REC (2007) 

První díl super, ty další tragédie.

plakát

Konkurenti (1992) 

Nadmíru skvělé herecké výkony.

plakát

Trainspotting (1996) 

"Vybrat si život. Vybrat si práci. Vybrat si kariéru. Vybrat si rodinu. Vybrat si zasraně velkou televizi.Vybrat si myčky, auta, přehrávače kompaktů a elektrický otvíráky na konzervy... Na konci toho všeho pěkně zplesnivět. Pochcávat se v ubohym domku a bejt jenom na obtíž sobeckejm, zmrvenejm spratkům, který jsi splodil, aby tě nahradili"

plakát

Amadeus (1984) 

Grandiozní kus filmařiny od Miloše Formana podtrhnutý dechberoucím hereckým duem.

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Už při první mimice kdy vychrtlý Matthew McCounaghey solidně naložil nákou běhnu je jasné, že skvelý herecký výkon od tohohle borce nás nemine. Konec konců za to dostal také zlatého plešouna. Od lékařů se dozvídá, že mu zbývá posledních 30 dní , to ho neodradí od toho se na "medicinské" postupy vysrat a léčit se svým vlastním způsobem.