Reklama

Reklama

Režijní debut Caseyho Afflecka sleduje události a život Joaquina Phoenixe po jeho oznámení na konci roku 2008, že ukončuje svou slibnou hereckou kariéru a hodlá se věnovat pouze hip-hopu. Ve filmu samozřejmě nechybí část tolik diskutovaného rozhovoru s Davidem Lettermanem v jeho Late Show v únoru 2009 a další události zachycující Phoenixovo výstřední a skandální chování. (Sony1994)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (106)

poz3n 

všechny recenze uživatele

Za samotný film dávám 4 hvězdy, ale za celou tu akci zaslouží nejen Phoenix obrovské uznání. Vystoupení u Lettermana je už pak samotný vrchol. Musím říct, že se mi v průběhu filmu s Joaquina udělalo dost nevolno, ale když jsem si potom pustil návštěvu u Lettermana, která následovala rok po té zmíněné, tak mi to ztracený obdiv k Phoenixovi vrátilo. Rozhodně zajímavý nápad a projekt. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Za sebe můžu napsat, že I'm Still Here byl jeden z těch filmů, kde byla vysloveně dřina ho přelousknout celý bez použití rychloposuvu, ale tu chuť jsem měla mockrát. Nevím přesně co tím oba kluci sledovali, protože moje hlava to všechno nestačila pobrat a chvílemi jsem měla silně smíšené a nepříjemné pocity. Joaquine chtěla bych vidět tvou skutečnou duši a tvé skutečné srdce, což se ale mně pozemšťance nikdy nepodaří. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Možno sa jedná o pokus oklamať verejnosť, ktorý nevyšiel. Alebo sa jedná o dvojité oklamanie, kedy na jednej strane klame verejnosť a na druhej ešte aj diváka tohto záznamu. Či už sa prikloníte k verzií neúspešnej mystifikácie alebo viacvrstvovému podfuku, stále je dôležité len jedno. A to či sa na to oplatí pozerať. Podľa mňa nevidieť I'm Still Here, nijako zvlášť nevadí. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Joaquin Phoenix si z celé Ameriky udělal děvku. Píchal jí tvrdě, pocuchal jí ptákem vnitřnosti a když se schylovalo k závěrečnému zúčtování, tak ho ohleduplně vytáhl, vystříkal se jí na záda a jedním dobře mířeným plesknutím jí svou šťávu rozmazal až ke krku. Přeberte si to jak chcete, ale mějte na vědomí, že Joaquin je zdegenerovaný zmrd a nehorázný frajer. ()

smrt.ka 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavý experiment s rozhodně úžasným Phoenixem. S tím, že jde o jeho životní roli souhlasím. Druhá věc je, že se to dalo udělat i jinak. Neříkám líp, ale jinak. S takovým hercem, takovými hosty a takovým prostředím bych bývala vsadila spíš na delší záběry a scény, než na rychlý střih toho a toho, protože on se tu v podstatě opakuje jen ten jeden astejný motiv a namluví se tu toho až příliš a přece vlastně nic. Každopádně zajímavý a docela sympatický projekt. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (11)

  • 11. února 2009 byl Joaquin Phoenix hostem Noční show Davida Lettermana. Toto vystoupení vyvolalo řadu diskuzí, když se herec dostavil viditelně neupravený a na otázky moderátora odpovídal buď jedním slovem, maximálně jednou větou, nebo vůbec. David Letterman se s ním nakonec rozloučil slovy: „Je to škoda, že si tu dnes s námi nemohl být." (Sony1994)
  • Pravdu o filmu odhalil režisér Casey Affleck světu na začátku září 2010 a výkon Phoenixe označil za "jeho životní roli". Samotný film měl poté premiéru na MFF v Benátkách 6. září. (Sony1994)

Reklama

Reklama