Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (9)

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977)

Výborný film už jenom kvůli výborné režii pana G. Lucase, který udělal fenomenální výkon a nevídané filmové prvky na tu dobu jako jsou: masky, hudba, záběry ale i jiné věci bez dnešní moderní filmové technologie a popral se s tím na výbornou. Dokázal hodně. Film započal trilogie a na tu další a nyní se už natáčí 2. díl 3. trilogie. Podle mě nejlepší sci-fi sága o rytířích jedi i temných sithech. Mimozemské bytosti jsou zde nezbytnou součástí. Výborný film po všech stránkách.

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016)

Batman vs Superman: úsvit spravedlnosti Jako plus u tohoto filmu bych měl zmínit o dramatičnosti a hudbě, díky které má film opravdu drsnou atmosféru a dodává filmu vážnost. Dále obsazení herců bylo dobré, svých rolí se zhostili výborně. Scény, ve kterých se bojuje a kolem spousta výbuchů-s těmi by se mělo počítat, zvlášť u toho žánru. Jako mínus bych dal nečitelný příběh a zvláště pokud někdo není fanda DC comics tak je ztracen. Jinak mě film nezklamal a myslím že se povedl. Jen mě mrzí že nedali dohromady tým Justice League.

Batman začíná

Batman začíná (2005)

Naprosto skvělý film nejen kvůli hereckému obsazení a závěrům. To hlavní plus celého filmu je příběh. Špičkový scénář se režiséru Nolanovi a jeho bratrovi povedl. Skvělý popis, jak se z miliardáře Bruce Waynea stal temný rytíř, bojující se zločinem je super. Nechybí ani drama a atmosféra ve filmu.

Star Wars: Síla se probouzí

Star Wars: Síla se probouzí (2015)

Bylo to super! Mohli jsme očekávat ledacos a proto si vážím že se režisér tak moc držel a bral si vzor z první trilogie. Také oceňuji scénář- nový příběh, který ukazuje nové prostředí a hrdiny. Přesto však bere s úctou předchozí díly a krásně navazuje. Líbí se mi plno reálných scén někdy bez Greenscreenu jako za starých časů Star wars. A s použitím nových technologií to všechno vypadá skvěle. Jediné, co bych tak mohl vytknout je neustálý talking. Ale proč ne...noví hrdinové se musí nějak poznat a hlavně: tento film slouží k uvedení do úplně nového příběhu. V dalších dílech to takové nebude a právě proto se těším. Mě film nezklamal a příjemně mě naladil. Teď nesmí podělat další epizody.

Příchozí

Příchozí (2016)

Sice jsem na tento film šel v podstatě náhodně a protože mi nic název neřekl, nic jsem od toho neočekával. Avšak poté, co jsem vyšel z kina se mě začaly zmocňovat divné pocity... "O co tam vlastně šlo?" Ale byla to Bomba! To, co mě na tom nezaujalo nebyli mimozemšťané, ale lidé, žijící na Zemi. A právě lidská stránka z toho neudělala to typické střílecí sci-fi v podstatě o ničem. Bylo to něco nového, jiného, než cokoli, co jsem kdy viděl. Už od začátku byl na mě nějak vyvíjený tlak, abych u filmu nejenom tupě čučel, ale začal přemýšlet a spojovat okolnosti. A emoce stále stoupaly. Nebyly zde jenom smutné chvíle, ale i veselé, když se jim podařilo návštěvníkům z jiné planety porozumět. Ale dojalo mě spoustu scén, scénář byl perfektní. Propojení jakýchsi představ a vzpomínek s ohrožující přítomností a využití jejich propojení. Za kamerou taky byla odvedena skvělá práce, co se týče prostředí Země s cizími objekty. Dále byly úžasné výkony skvělé Amy Adams a Jeremy Rennera. Film mě potěšil ze spousty důvodů, ale hlavně kvůli tomu. že má ducha, proto jeden z nejlepších filmů tohoto roku.