Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (6)

plakát

Ahsoka (2023) (seriál) 

Nejak jsem si nedokázal najít cestu k hlavním postavám. Lehce Ahaoka a Syndulla. Co se týče záporáků, to zase jo. Ale to je vlastně v pohodě. Vždycky jsem v SW měl rád impérium. Na Thrawna jsem se těšil a ten mě nezklamal. Sice jsem neviděl rebels, ale četl jsem Thrawna od Timothy Zahna a přijde mi že ten je přesně takový jako v knížce. Ale co ty konce? Ty mě vždycky u posledních SW seriálů zklamou. Stejně jako u Bobba, tak tady.  Nějak mě vadí, že se z hrdinů dělá polobožstvo a je úplně jedno kolik stormzombie, ee pardon, stormtrooperů proti nim stojí, Je úplně jedno jakou silou na ně pálíte. Co se týče čarodějnic a stormzombie, tak tady si myslím, že bez toho bych se asi obešel.

plakát

Pixely (2015) 

Abych doplnil svoje hodnocení, podle mě je to tak na 2 a půl. Tři prostě s čistým svědomím dát nemůžu, i když je mi vlastně líto že to má tak "málo". Je to taková jednorázovka, kterou už asi znova vidět nechci, ledaže by existovalo tlačítko reset, pro vymazání toho že jsem to už viděl. Ten nápad neni úplně špatnej, občas se i člověk zasměje. Sandlerovi se docela povedlo vymanit se z rolí úplnejch pitomců a kupodivu mi v tomhle filmu nevadil, jako v plno jiných. Sečteno podtrženo, oddycháček na jedno zkouknutí dobrý. Žádná sláva ale neurazí.

plakát

Čarodějnice (2015) 

Zklamání. Docela jsem se těšil, že se po shlédnutí filmu budu bát chodit do lesa. Ale v tomhle filmu se bojíte tak maximálně toho že se to v průběhu nezlepší. A musim říct, že to je strach oprávnený. Celý děj je vlastně o ničem, nepochopitelný a ve filmu vlastně není nic vysvětleno. Je to plné náboženského fanatismu. Po traileru jsem se divil tak nízkému hodnocení a proto jsem se na to chtěl podívat a udělat si názor sám. Teď už ho chápu.

plakát

Zootropolis: Město zvířat (2016) 

Tohle dílko mě hodně potěšilo. Poslední dobou mi přišlo, že to šlo s animáky z kopce, ale pak přišlo město zvířátek a byla to vlastně super detektivka, která je natočená tak, aby bavila děti i dospělé. Hlavně je to i vtipné. Ne vtipné tím způsobem jako hahaha hihihi, ale vtipné tak, že jsem se opravdu zasmál. Další věc je, že jsem konečně pochopil fungování úřadů.

plakát

Očista (2013) 

Přes nízké hodnocení jsem si stejně našel čas a shlédnul tento snímek, neočekával jsem nic světoborného, ale příjemně mě to překvapilo. Děj není nikterak složitý, ale vcelku to ubíhalo. Dal bych čtyři hvězdy, ale to by se museli postavy chovat trochu racionálněji. Občas se to dá pochopit, třeba v závislosti na věku, nebo psychickém rozpoložení, ale některé kroky jim, opravdu odpustit nejdou. Nápad se mi líbí, přesto že by to ve skutečnosti rozhodně nefungovalo.