Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Romantický
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (279)

plakát

Chlap na střídačku (2020) 

Ze začátku to vcelku baví... Člověk čeká, co se z toho vyvrbí... V půlce filmu to však začne padat do trapnosti, nelogičnosti... A ten konec? To má být jako co? Jako kdyby sám autor netušil, jak to má vlastně dopadnout... a když ho to přestalo bavit, tak to prostě takhle divně utnul, jakože to bude děsně vtipný. A není. No, jednou a dost. A doporučuju k tomu láhev vína. Možná radši dvě. :-)

plakát

Matky (2021) 

Jsem přesná cílová skupina - matka na mateřské, takže jen díky tomu dávám za tři. Film neurazí, nenadchne... prostě takový příjemný odpočinek k háčkování po náročném dni s dětmi a domácností.... aneb jen se podívejme, že v tom nejsme samy.

plakát

Zvonilka (2008) 

Takových milých filmů moc není. Většinou se v animácích pro děti stále s někým bojuje, honí se, mstí se... Tady ne. Moc pěkná je i hlavní myšlenka, že každý má na něco talent a měl by dělat to, co ho v životě baví a naplňuje. Film vhodný už pro malé děti, klidně od tří let.

plakát

Virgin River (2019) (seriál) 

Oddechový seriál, asi spíš pro ženy. Je to vlastně takový kvalitnější "Doktor z hor" s různými příběhy z městečka. Parádní na večerní vypnutí. Romantika i drama.

plakát

Staying Alive (2014) 

Takové filmy mám ráda. Ze života. Téma bylo pro mě hodně silné, smutné. Na druhou stranu byl film i milý, takový neobyčejně obyčejný.

plakát

Ví o tobě (2021) (seriál) 

Člověk se musí prokousat pěti díly, kdy se nic moc neděje a je to vcelku nuda (opravdu jsem to už chtěla vzdát), aby se v posledním díle uspokojil. Možná by z toho byl lepší film než seriál. Každopádně nápad dost dobrý (nebudu spoilerovat!). ;-)

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Parádní herecké obsazení a sranda. Deničku hraje Tereza Ramba vskutku kouzelně. Na pohádku ráda kouknu někdy znova. (A to na málokterou.)

plakát

Korunní princ (2015) (TV film) 

Tak takhle se mi dlouho žádná pohádka nelíbila. Svěží a hlavně vtipná! Hádek je hustý záporák, Plesl výborný... Nevím, jestli jsem nevypila nějaký elixír smíchu, ale dokonce jsem se jednou nahlas rozchechtala. :-)

plakát

O Vánocích (2020) (seriál) 

Ono by to bylo fajn a milé, jen kdyby... kdyby se hlavní hrdina, co vypadá minimálně na pětatřicet, nechoval celou dobu jako infantilní puberťák. Ještěže to mělo jen tři díly. Čtvrtý už bych se asi na něj nezvládla koukat. Začínali mi vadit i jeho posunky a mimika. :-D

plakát

Přes prsty (2019) 

A mě to tedy sedlo. Dokonce to bylo chvílemi i vtipné. Musíte na film koukat s nadhledem. Chtít se jen pobavit a odpočinout si. V rámci českých komedií čtyřka.