Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

Moc jsem nečekal - jsem konzervativní a nelíbilo se mi, že mi předělají Spider Mana. No, přiznávám chybu, bylo to super! Vtipné a napínavé.

plakát

Hledám Amy (1997) 

Můj v poslední době asi nejoblíbenější film. Super Smithův humor spojený se zajímavým zamyšlením nad životem a vztahy.

plakát

VALL-I (2008) 

Souhlas s Civalem – přestože mi na životním prostředí záleží, tohle je zbytečně moc ekologická agitka, pro mě navíc kritika společnosti ad absurdum, jakou nemám rád - asi mám moc optimistický náhled na svět. Pořád ale pěkná pohádka, jen na těch 85% mi opravdu nesedí.

plakát

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004) 

Tady jsem dost rozpolcený – na jednu stranu mi jsou postavy hodně sympatické, na druhou nemám rád rozhozenou časovou osu a situace, kde se postavy jakoby naschvál trápí, protože se trápím s nimi... Takže film dobrý, ale můj zážitek na 4 * bohužel nedá.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Úžasná hudba! Jinak mě tato pro jiné srdcovka bohužel nenadchla tak, jak jsem se těšil - asi jsem měl přehnaná očekávání, nebo mi styl humoru nesedl...

plakát

Černé zrcadlo (2011) (seriál) 

Není to špatně udělané, ale rozhodně to není můj šálek kávy. Nevím, proč jsem se nechal přesvědčit na to koukat, když nemám rád mindfucky a rádoby nadhled a většinou se neshodnu s kritikou společnosti... A té komedie bylo v tom mixu pro mě zatraceně málo. První díl mě štval, druhý relativně zajímavý, a třetí mne HODNĚ štval. Pro tvůrce asi kritika technologií a zrcadlo společnosti, pro mě jen rozpad dysfunkčního vztahu novým, ale nepřekvapivým způsobem. Ne druhou a třetí sérii se asi nepodívám. Můj první komentář, pár hodin jsem pilně hodnotil, abych sem mohl vysvětlit, proč této pro jiné lidi dobré věci dávám tak špatné hodnocení.