Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (111)

plakát

Vegan 2019 (2019) odpad!

Proč Já na takové závádějící sračky vůbec koukám? Když tomu dáte dvojnásobnou rychlost přehrávání, tak validita všech pazvuků bude stejná ve srovnání s obsahem. Veganství se plně stává dalším rádoby super nejlepším hnutím, co vyřeší všchny vaše i jejich problémy. Tak to ale kurva není, nikdy nebylo, nikdy nebude! Již samotné zvyklosti, co si masožravá, ale i vegetariánská sebranka s sebou přenáší a nese dál. Přestat žrát prasata a pít živočišné mléko je sice pěkných pár kroků, ale to je tak asi všechno. Většina stále nedokáže ani tenhle začátek a upřímně, když vidím tenhle dokument, tak mám chuť taky vraždit, ale pochopitelně nikoliv zvířata. Když vidím, co tam hlásí a jaké sračky vypouští pod záštitou veganství a jací zdegenerovaní klauni tam vystupují a to včetně těch úžasně přechytrých nejlepších milovaných celebrit, tak se ani nedivím, že když se řekne ve společnosti slovo 'vegan', tak automaticky naskakuje slovo dement. O samotné rostlinné výživě je třeba si hodně zjistit a je toho hodně v této oblasti nového k vědění, kde mnoho poznatků vám i zaručeně změní celkově pohled na svět. Takováto data jsou k vaší dispozici již desítky let a sami si můžete zkusit zodpovědět, proč stále raději skáčeme z jedné žumpy do druhé a jsme ochotni si plnit své vědomí podobnými výplachy a stále jim věřit. V těhle dokumentech se dozvíte absolutní strojově hezky obarvené hovno. Budete možná mylně cítit, že jste se něco dozvěděli, ale víte pořád hovno a chcete vědět hovno, protože tyhle hovna, co jsou na júhňupe pár kliknutí daleko, do sebe stále cpete. Ve výsledku se to zvrhává v trapnou hru o hromadě nálepek, které pravidelně více a více vidíme na zboží, co si pravidelně kupujeme. Paradoxně vtipné vlastně je, že jsem 'raw vegan', a měl bych podobný dokument z principu milovat, ačkoliv je Mi mnohem nechutnější, než nějaké jezení masa. Pokud je nabízena pravda a lež, kde pravda je soubor mnoha lží, což je technicky mnohem horší než lež základní, která lží zůstává, a bytost alespoň ví, na čem je, tak se jedná už o zatraceně velkou tragédii.

plakát

Rambo: První krev (1982) 

Nothing is over! Nothing! You just don't turn it off! It wasn't my war! You asked me, I didn't ask you! And I did what I had to do to win! But somebody wouldn't let us win! And I come back to the world and I see all those maggots at the airport, protesting me, spitting. Calling me baby killer and all kinds of vile crap! Who are they to protest me? Who are they? Unless they've been me and been there and know what the hell they're yelling about! ~ Určitě tomu pomohlo, že jsem tenhle první díl viděl konečně ve vysoké kvalitě, v originále, bez jakýchkoliv zkurvených titulků. Jen čistě z krásnou přirodou 'tam venku', kde vládne Rambo, když ho zbytečně naserete, když vystřelíte první. Celková úroveň snímku je až neuvěřitelná a v žánru akčních filmů je tam mnohem více akce, než je ve většině moderních filmů dneška. A Stallone je výtečný herec a to i ve své mlčenlivosti, anebo když už skutečně promluví; zkrátka stojí to za to. Zkurvený svět postavený na umělě a zbytečně vyvolaných konfliktech, kdy se dostanete do válčení, kde nakonec pouze válčíte, abyste sami přežili. Pak se vrátíte do vlastní země a každému je to u prdele a kašlou na vás a jsou schopni vyvolat konflikt další, jen pro důkaz toho, si ve vlastní debilitě potvrzovat, jací to jsou velcí borci, co mají vše pod kontrolou, co mají navrch. Opravdu i myšlenkově po celou dobu ztrhující.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) odpad!

Odporné zasrané hovno o hovně vysrané pro hovna s hovnem místo zasrané základní uvědomělosti. [HAHAHAHEHEHIHIHE] Jsme ale všichni natolik dementní, že se smějeme i takovým hovnům. [HAHAHAHEHEHIHIHE] Situační komedie o čtyřech extrémně anti-charismatických charakterech, které hraje čtyřka herců s inteligencí mrtvých chycených veverek. [HAHAHAHEHEHIHIHE] Celé to chce působit děsně geniálně vtipně, a přitom jsem při všech shlédnutých dílech (neptejte se, jak jsem to dokázal, ani kolik jich bylo, neboť následky si nesu už navěky) nenašel žádný důvod se zasmát, narozdíl od zasrané smějící se většiny. Míra popularity třesku je samozřejmě jako vždy přímo úměrná stále více přemnožené dementní populaci a hned samotný nesmyslný název dává jasně najevo, že zde musí blbost v každé vteřině doslova přetýkat. Pokud tedy něco, tak jeden pořádný koncentrovaný big bang v praxi, co by smazal tenhle výjeb dojebané sitcomové tvorby z povrchu Země. [HAHAHAHEHEHIHIHE]

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Já... já ale nevím. Nevím, jestli jsem Míše něco neudělal. ~ Netušil bych, že po tolika letech sledování plejády seriálů, které jsou všechny vesměs stupidní, natahované, směšné, přeceňované exkrementy, co vylezly z obézních prdelí slavné západní a nejen zámořské produkce, naleznu ten pravý teprve v Česku. Překvapení o to větší, když se kolem režie objevil i někdo, který je schopný po pár letech zpunktovat vrcholnou sračku zvanou 'Bezvědomí'. Čuně! Tady jsme ale v Pustině a právě tady naleznu vše, co tak často v seriálové tvorbě dlouhodobě nenacházím. Pořádný emocionální nářez se skvěle vykreslenými postavami, s nadprůměrnými hereckými výkony a k tomu fenomenální Jaroslav Dušek, kvůli kterému se těch osm dílů vyplatí vidět alespoň jednou. Prvotřídní je i zvuk a kamera a to nikoliv v rámci tuzemska, nýbrž světa. Příběh Mi udělal radost závěrem, kde je vše dostatečně ukončené, ale na druhou stranu stále i příjemně otevřené pro vlastní volno-myšlenkovou interpretaci. Při precisním vyobrazení společnosti - její celkové zkurvenosti, její ubohé předpojatosti, běžné až strojové ulhanosti, hloupoučké naivity. Při zapracování široké škály jednotlivých charakterů i osobností; vše jen podtrhujíc netradiční, stísněný a tolik ceněný divácký zážitek. V ozvučených obrazech, jenž dokáží perfektně vtáhnout po celou kompletní stopáž. Nacházím zde i velké množství zastrčených nápadů, co pro Mne umocňují kvalitu geniální Pustiny. Také již nyní vím, proč je vedle dramatu napsáno aj slovo mysteriózní. S radostí všem zbývajícím inteligentním hlavám tudíž sděluji, že svoji vlastní interpretaci si během sledování vytvoříte také, jen možná v jiném odstínu oné barvy. Unikátní.

plakát

Bez vědomí (2019) (seriál) odpad!

Soudruzi a soudružky, upozorňujeme vás, že tento komentář je společensky nebezpečný svojí vulgárností a zavádějícími informacemi, nikdo by si jej proto neměl nikdy číst. Ano, na české poměry se jedná o kvalitně zpracovanou minisérii, ale jelikož nehledáme v množině jednookých zasraného a hlavně pořád nepoužitelného krále, budeme dále o všem hovořit už jen tak, jak se plně zaslouží. Víme přece, že svět je plný ulhaných zmrdů, co jen těží z nedostatečně uvědomělé haldy bytostí kolem nich. Z nedostatku potřebné odvahy si dobrý námět autoři zabili rychle sami. Zkoušet šokovat tím, jak je západ a východ v myšlení stejný a že o blaho občanů nikdy nešlo a nepůjde, je přeci kurva dávno jasný a jen se tomu mění barvy dle momentální verze "pravdy". Jediný rozdíl mezi socialismem a demokracií je ten, že socialismus hned ví, jakým směrem se ubírat a sere na váš názor; kdežto demokracie je to samé, ale v líbivé iluzi vám dává hlas a slyší vaše názory, ačkoliv na ně také z vysoka sere. V tomto domrdaném systému se neustále motáme dokola a celá směšná dualistická volba s hraním si na 'ANO', či 'NE', je ohranější než hejkání kájikota. Bez-vědomí by moc rádo chtělo být světové, ale ve své marné snaze vyznívá akorát směšně a především stupidně. Příběh je napsaný tak, že se za celou dobu moc nedozvíme, konec je neukončený a od prvního trapného sražení v úvodním díle je většina lehce předvídatelná. Řada momentů ve scénáři a chování postav je naivní a nepochopitelná. Hlavní chorošo to má v ČSSR ve své volze celé pod palcem a ostatní se jen chovají jako loutky a buď chlastají, nebo spí. Je z toho šest hodin k hovnu, ale i tak čest práci! Anebo ve variantě bé - ať žije svoboda! Pyčo. S bonusem ná závěr ještě přidávám super tajný nikdy nezvěřejněný upřímný havlův proslov. Zvážení spoluovčané, právě jsem si zase zvrátil ohradu! Jsem uslintaný nenapravitelný kuřák a mám vás všechny v prdeli. Hřeje mne u plic, že mě máte přesto všichni v lásce, ačkoliv jsem vám dokázal hrdinsky ještě více vysát vaši vykradenou vlast. Pravda opravdu nikdy nevítězí a vaše dementní naivita mě těší při každém dalším cigáru. Nezapomeňte i dál zbytečně tupě volit, protože mezitím se k rozkrádání vždy něco dalšího najde.

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) odpad!

Příkladný případ toho, jak se dá se seriálem po dvou téměř bezchybných sezonách nechutně vyjebat. V jeho začátcích jsem jej měl před lety úplně na špičce útlé věže čnějící nad stále více přibývajícím odpadovým nánosem v kvalitativně sestupném seriálovém světě. Vlastně i teď by stály první dvě série za shlédnuté, vyjma tedy Claire, která je na svou odpornost až příliš průhledná a hlavně lacině napsaná. Vše následující již ale rozhodně nebrat. Není strmějšího pádu po všech stránkách a celá transformace z geniálně sestavené cesty vzhůru k nesmyslnému propadu do vyhnívající politické žumpy, podtržená více než špatným scénářem na úrovni slohové vyspělosti dyslektických žáků základních škol, je žalostná. Obrovský potenciál je zde nekompromisně zadupán postupem let hlouběji a hlouběji do země a co Mě skutečně štvě je fakt, že s vědomím, jakým se vše vyvíjí od třetí po závěr šesté, nejsem už ani schopen se nezávisle bavit s úvodníma šestnácti epizodama, které Mě tehdy tak neskutečně nadchly a magicky dokázaly svojí atmosférou vtáhnout jako máloco.

plakát

Dr. House (2004) (seriál) odpad!

Ubohý agitační rakovinotvorný výmaz onkologické demence s masovou regresí jakéhokoliv konstruktivního myšlení. To vše obalené v hávu pseudozábavné nekončící lekce (epizody) jedné věčně nasrané pajdavé nuly, aka moderního symbolu geniální doktořiny. Smysl nadávající jednotlivé případy s periferním úkazem neherectví a archetypální spojkové nekroličnosti. Pokud vám předchozí souvětí také nedává smysl, tak budete možná i schopni si udělat přesný obrázek. Vy ostatní, co si hrajete na borce, kteří všemu rozumí, tam krásně do hejna invalidních přemýšlečů, polykajíc s marným fanouškovským entuziasmem jedno tabletkové hovno za druhým, zapadnete. Zkuste vidět, o jak kolosální reklamu na ozařování potažmo všude stále běžnější anti-léčbu se jedná. Je to jen další vyjebaný výplach pod záštitou hloupých doktorských případů. Je to další prostá efemérní kokotina, která když už, tak by se alespoň neměla brát vůbec vážně. Jako špatný leč pro stádo fungující vtip, to již škody nadělalo i tak dost.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) odpad!

Přiznávám se s veškerou upřímností, že od Queen mám rád jen půlku jedné skladby z celé jejich tvorby. Také raději dodávám, že jsem heterosexuál, a proto potřeba zasouvání Mého penisu do mužských děr nemám zapotřebí. Každopádně jsem si mohl neposlouchatelný hudební žánr pro masy škrtnout a dál Mě zajímal už jen ten životopis, kde jsem naivně doufal v nové zajímavé informace, anebo alespoň v dostatečně kvalitní implementaci těch známých. Něco jsem si již o tom fanaticky zbožňovaném buzerantovi s džunglí v podpaží a nelíbatelným předkusem dozvěděl, takže zvědavost, pro koho se to vlastně celé natočilo, bylo nutné rozlousknout. Bez zbytečného napínání rázem odpovídám, že je to celé určené pro chronicky nemyslící stádo (prý)moderních bytostí, kdy se vše přikrášlí totálně do bezvědomí a jakákoliv osobitost se odřeže na kost. Záplavy 'zoomers' z toho bude určitě v tranzu, ale ve výsledku si dál budou jen leštit čůráčky nevědíc, jestli je pak emočně raději propůjčí konečně dívce, nebo zase chlapečkovi. Životopisné filmy se mají točit snad věrohodně a nedělat z nich přibarvený rodinný exkrement s chutí nejvíce vydělat? V celém ostatním zbytku není nic kvalitního k pohledání a od směšného neherectví až po teplé homozvratky v dialozích si už můžem jen drbat hlavy nad hojností obdržených cen. Dal bych tomu pouze jedinou - 'Nejodpornější hudební sračka široko daleko'.

plakát

Pád do tmy (2005) 

Hey, there's something down here... ~ Hned na začátku je po chvilce všem jasné, že se tu nebudem plácat v rukavičkách a honit si za černou čmouhou, která se možná objeví úplně na závěr. Toto je nefalšovaný syrový britský horor s geniálně budovanou atmosférou a dvojnásob budou nadšeni milovníci jeskyň, včetně jejich slepých, úchylných i nenažraných obyvatel. Pro všechny, jenž mají rádi tmu a nepohrdnou dobrodružným průzkumem nejhlubších zákoutí. Pro všechny, co neomdlívají z litrů krve a nevadí jim nízky lokální úbytek ženského pohlaví. The Descent je právě pro vás, přičemž už nyní se můžete těšit na všechnu tu krásnou směsici zvuků, které se přírodou a tajemnými hlubinami rády šíří. Přistihl jsem se dokonce, že si tento horor rád opakovaně pouštím a ač jsem jej viděl celý nespočetkrát, tak stále velice baví. Až tak moc, že jsem si jednou pustil druhý díl, který je skoro tak špatný, jako většina hororových pokračování v soudobém filmovém světě. Ano, naprostá sračka, co dokázala zabít a vymazat vše výjimečné z dílu prvního. Rozhodně tedy ruce pryč a raději si dejte 'sestup jedna' zase od začátku.

plakát

Učitelka (2016) 

Jmenuji se Marie Drazděchová a jsem vaše nová třídní učitelka... ~ Výborně, pane Hřebejk, výborně. Možná by to nebylo úplně na pět hvězd, ale při místním dementním hodnocení, kdy jejich zatím hrdinští autoři již nevědí, o co opravdu (ne)přicházejí, a dokonce se ještě snaží to porovnávat s přítomností, jak je to vlastně přibarvené a jaksi agitační. Vám všem podobným přeji jen to nejhorší, vy svině. Určitě byste v radosti byli po jícen zaboření v nejbližším naskytnuvším análu takové kádrové krávy. Nyní ale raději k filmu. Atmosférou vtáhne rychle, i dialogy jsou skvěle napsané a herci výtečně odvyprávěné. Vše je uvěřitelné a ač jsem si musel pár minut na úplném začátku zvykat na formu a přeskakování kupředu i zpět, ve výsledku jsem skákání na závěr shledal jako osvěžující a pasující výklad. Nejednou jsem měl přirozeně silnou chuť "milou" paní účitelku nakopat do prdele, do břicha, do hlavy... a především vymlátit všechny zuby, abych zatrhnul minimálně odpornému úsměvu manipulační tlamy, tudíž hlavní herečka si zaslouží jen pochval. Její finální porevoluční přebarvení pak hodnotím úplně nejvýš a pokládám za skvělý vrchol filmu.