Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (47)

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Parádní uzavření několikaleté práce! Vtip a akce prosťe nepohasínají. Oproti Infinity War možná trošku nekonzistentní, ale myslím, že každý fanoušek Marvelovek si to své najde. Epický závěr může vyvolat solidní husinu. :D

plakát

Creed II (2018) 

Profesionálně z hlediska sportu, srdceryvně z hlediska lidskosti, nostalgie z Rockyho IV. na správném místě.... Opravdu není moc, co vyčítat. Moderní hudba, která přesně sedí k dnešní boxerské době, prostě parádní sportovní film!

plakát

Johnny English znovu zasahuje (2018) 

Je to neuvěřitelná prasárna, ale v dobrém slova smyslu, což je až zarážející !! Rowan to pořád umí a navíc dokáže využít i nové moderní technologie v neobvyklé podobě, pro oddechový večer u televize je to vynikající!

plakát

Mission: Impossible - Fallout (2018) 

Nevím, jestli jsem z filmu tak moc na hypu, ale pro mě možná nejlepší kamerové záběry, co jsem v akčním filmu podobného žánru viděl. Zápletka prvotřídní, hudba skvělá a Tom Cruise je pořád zvíře s velkým Z i ve svých 56 letech. A Cavill, ten ať se drží takových rolí ! :D

plakát

McFarland: Útěk před chudobou (2015) 

Dlouho jsem čekal na nějaký film, který by mě opravdu dojal, tak jsem se konečně dočkal. Nádherné sportovní drama, ve kterém se může leckdo najít. I přes všechny překážky a poctivou práci se dá dojít k vrcholu a v tom je život krásný. :)

plakát

Deadpool 2 (2018) 

Čím začít... :D David Leitch je opravdu velmi dobrý režíser v kontextu gradace filmu. Pozvolný romantický začátek s chutí beznaděje střídá akčně-vitpná jízda, která má svůj pomyslný vrchol někde ve dvou třetinách filmu, ke konci se dozvíme vše podstatné, humor se udrží a potitulkový závěr.... tak ten byl!!! Možná i přes několik slabších pasáží vzhledem k jedničce "pouze" čtyři hvězdy, ale po dalším zhlédnutí nění vyloučen plný počet. Reynolds herecky stoupá !

plakát

Fakjů pane učiteli 3 (2017) 

Příjemné, zábavné, občas i k zamyšlení a hlavně střelené !! Taková ta večerní oddychovka se zajímavými příběhy jednotlivých postav.

plakát

Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) 

Velmi zajímavě působící snímek, který staví na zažitých standardech 60. a 70. let v USA. Spousty informací, které jsou ve filmu použity nejsou pro laika v tomto oboru asi moc poutavé a spíše ho mohou začít nudit. Takové pocity jsem prožíval v první třetině filmu, kdy jsem se ztrácel v dějinných kontextech. Pak však děj filmu přešel k tomu podstatnému, o čem teto film má být, čímž byla nastolena příjemná a napínavá podívaná, jak to nakonec s novinami a svobodou slova dopadne. Meryl Streepová je paní herečka, která dokáže předvést v jakékoliv roli svůj osobitý charakter a slovní něhu. Tom Hanks v trošku ráznější roli, avšak na míru ušité. Kolem a kolem velmi příjemný snímek a nepříjemnou tématikou. Spielberg na to pořád má.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Aneb když skoro dvě hodiny v jednom domě nabídnou jednu velkou podívanou. EPIC !!